Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN
Body Experience  € 200,- p.p.AFSPRAAK MAKEN

ARRANGEMENTEN

Laat jezelf tot in de puntjes verwennen met een luxe arrangement van een dag of een halve dag. Zelf een arrangement samenstellen kan ook. We denken graag met je mee.


Body Experience - halve dag arrangement
Lanette zet voor jou de schatkamer open van de overvloedige natuur. Deze schitterende wellness behandeling voor hem en haar creёrt een paradijs van evenwicht en rust. Alles is gericht op verwennen. Rijk aan zuivere en zeer exclusieve werkstoffen. Je kunt deze arrangement voor jou alleen boeken of je kunt boeken voor 2 personen, beide is mogelijk.

Inhoud

  • Ontvangst met koffie of thee met een zoete verwenning om 9:00 of 13:00 uur
  • Voet schuimpakking met voetmassage rituaal:  Bij een voetpakking wordt de huid diep gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Je voeten worden ook heerlijk zacht.
  • Lichaamspeeling: De huid wordt herstelt, gezuiverd, gereinigd en gevoed. Je hebt nadien een zijde zachte huid.
  • Lichaamspakking: Chocolade pakking is gemaakt van pure cacao en heeft als werking dat deze verstevigend, regenererend en vocht herstellend werkt.
  • Massage: ontspannen massagebeleving waarbij u tot rust komt. De unieke massageolie smelt samen met de huid voor een vitaliserende werking.