BCN PEELS

AFSPRAAK MAKEN

Met de BCN PEELS ga wee de dode huidcellen verwijderen. Ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peelingvloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes en acne.

Verschillende Peels
BCN Peel #01 Acne 

BCN Peel #02 Anti-Aging 

BCN Peel #03 Depigmentatie 

Textuurverbetering van de huid

Deze zijn zacht en huidvriendelijk, het meeste voorkomend en veilig (mits het juiste nazorg protocol wordt toegepast). Je bent meteen 'toonbaar', daarom spreken ze in Amerika wel vaker van een 'lunch-break' peeling. 

Niet schadelijk voor de huid

Oppervlakkige peelings zijn niet schadelijk voor de huid. Integendeel, het geeft een her stimulatie van collageen, en zorgt voor stevigheid, elasticiteit, en zelfs een betere hydratatie. Opgelet, na de peeling kan je huid zeer droog aanvoelen, maar dat is het proces. Smeer niks op, maar wacht 3 dagen geduldig af. Laat geen zeep, shampoo of dergelijke over je gelaat lopen voor enkele dagen. 

BCN PEELS - Verfris je huid

Instituut BCN is een referentie-expert in professionele esthetische behandelingen, het resultaat van jarenlang continu onderzoek en ontwikkeling. Met de BCN Peels-lijn breidt Institute BCN zijn reeks oplossingen uit voor het behandelen en corrigeren van cosmetische problemen op gezicht en lichaam.

Peelings van het BCN Peels-gamma zijn chemo-exfolianten die, afhankelijk van hun intensiteit, op verschillende diepteniveaus werken, zowel op de dermis als de opperhuid, en die een dermaal matrixvernieuwingsproces in gang zetten. Het resultaat van dit proces is het uiterlijk van een geregenereerde huid, met meer elasticiteit, helderheid, zachter, met een homogene tint en textuur, evenals de verbetering van de mechanische eigenschappen van de huid.


Nazorg

Geef u huid de rust, dus geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco). Blacklight na de chemische peeling gedurende 4 tot 6 weken vermijden. Gedurende 3 maanden na behandeling mag je niet zonnebaden of zonnebanken. Als het zonnig weer is, smeert u uw huid vaak in met een sunblock crème, minimaal factor 50 en parfumvrij. Gebruik van minerale oliën of andere oliën is na uw behandeling zeker 4 weken niet toegestaan. Gebruik van dag en of nacht crème is pas na genezing toegestaan. Gebruik van geparfumeerde gezichtscrèmes is na totale genezing pas weer toegestaan. Gebruik van make-up is na totale genezing pas weer toegestaan, nooit eerder. (ook geen cover make-up) Vaak is de huid volledig hersteld binnen 2 tot 4 weken (dat wil niet zeggen dat je gelijk aantoonbaar, de celvernieuwing is bezig). Tijdens de vervellingsfase in geen geval aan de velletjes trekken, scrubben, peelen, harsen, stomen, de sauna bezoeken of een behandeling van de schoonheidsspecialiste ondergaan.

Interval:  4 tot 6 weken

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.


AFSPRAAK MAKEN

BCN PEEL #01 ACNE

Tarief  € 80,-

BCN PEEL #02 ANTI AGING

Tarief  € 80,-

BCN PEEL #03 DEPIGMENTATIE

Tarief  € 80,-

+OPTIE  Nek- en Schoudermassage

Tarief  € 30,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

INTAKE CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten niet berekend

Tarief  € 40,-