BODY SPA

AFSPRAAK MAKEN

Bij Lanette maken we gebruik van bodywraps voor huidverbetering en om het afvalproces te stimuleren . Een bodywrap is een wrap die om een bepaald lichaamsdeel wordt aangebracht. De wraps bevatten natuurlijk ingrediënten die diep doordringen in het lichaam. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de gifstoffen die zich hebben opgehoopt in de vetcellen worden afgevoerd. De huid wordt stevig en strakker.  De vetcellen in het lichaam worden hierdoor gesplitst in kleinere moleculen, waardoor ze door het lichaam gebruikt kunnen worden als energie.

BODY PAKKING KEUZES


Snelle
om in te werken op weefsels met onvolkomenheden van vet en wijdverbreide cellulitis. Dankzij de werking van zee algen, aanwezig in de samenstelling samen met vitamines, mineralen en een combinatie van actieve ingrediënten, bevordert deze gel de eliminatie van overtollig vet en stimuleert de microcirculatie, waardoor de huid wordt beschermd tegen veroudering.

Dren
Geformuleerd om in te werken op weefsels met een slechte bloedsomloop, wijdverbreide waterretentie, oedeem en cellulitisvlekken. Een formule rijk aan plantaardige stoffen met vaat beschermende, drainerende, ontgiftende, radicale en anti-aging eigenschappen.

Extra optie - Zuurpeeling

Exfoliërend serum dat de eliminatie van dode cellen bevordert, de celvernieuwing verbetert, turgiditeit en gladheid aan het huidweefsel geeft. Zorgt voor extra opnamen van het lichaamspakking product.

Per probleem zone
- Rug, heupen achter inclusief achterkant armen
- Buik, heupen voor inclusief voorkant armen
- Benen voorkant en achterkant


BODY WRAP KEUZES 


Slimming
Voert overtollige vloeistoffen af - Vermindert de effecten van sinaasappelhuid. Verstevigt en comprimeert de weefsels. * zones na keuze uit: heupen, buik of bovenbenen

Hyperemic Cellulite 
Verminderd cellulitis en gelokaliseerde vetophopingen. Activeert de microcirculatie en he modelleert het silhouet.  * zone: bovenbenen

Draining Toning 
Verstevigend drainerend effect, waarvan de werking het overtollig vocht verminderd en het verstevigt het weefsel door het reactiveren van de microcirculatie. Het verwijdert gifstoffen en heeft een verfrissend effect op de huid. * zones uit heupen, buik of bovenbenen

Extra optie - Zuurpeeling

Exfoliërend serum dat de eliminatie van dode cellen bevordert, de celvernieuwing verbetert, turgiditeit en gladheid aan het huidweefsel geeft. Zorgt voor extra opnamen van body wrap product.

Door het aanbrengen van deze diverse body wraps kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De body wraps zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief verschillende vormen van huidoneffenheden tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten dankzij het direct toepassen van body wraps op de huid. De effecten zijn al direct na de eerste behandeling met spierstimulatie of compressietherapie merkbaar.

Belangrijk

De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken. Het is verstandig om het lichaam 2 dagen van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden. (geen scrub op oliebasis) Tot 24 uur na de behandeling mag u niet douchen.

Ons advies is om de Selenia Italia Bodycare producten slechts op die dagen te gebruiken wanneer u geen behandeling heeft. Daarmee zult u de resultaten, verkregen tijdens professionele kliniek behandelingen, niet alleen maar behouden maar ook versterken.

AFSPRAAK MAKEN

BODY SCRUB 

Tarief  € 80,-

CHOCOLADE PAKKING

Tarief  € 80,-

CHOCOLADE PAKKING + BODY SCRUB

Tarief  € 140,-

SELENIA PAKKING CELLULITE + EXFLOLIATING + SCRUB

Tarief  € 140,-

SELENIA PAKKING SLIMMING + EXFLOLIATING + SCRUB

Tarief  € 140,-

SELENIA PAKKING DRAINING + EXFLOLIATING + SCRUB

Tarief  € 140,-

+OPTIE EMSCULPT per zone

Tarief  € 30,-

+OPTIE  KRUIDENSTEMPEL AFVOERMASSAGE  per zone

Tarief  € 40,-