MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN
Slimming Modeling Body Wrap € 120,-

Hypere Cellulite Body Wrap € 120,-
Draining Toning Body Wrap € 120,-BODY WRAP

Bij Lanette Clinics maken we gebruik van bodywraps voor huidverbetering en om het afvalproces te stimuleren . Een bodywrap is een wrap die om een bepaald lichaamsdeel wordt aangebracht. De wraps bevatten natuurlijk ingrediënten die diep doordringen in het lichaam. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de gifstoffen die zich hebben opgehoopt in de vetcellen worden afgevoerd. De huid wordt stevig en strakker.  De vetcellen in het lichaam worden hierdoor gesplitst in kleinere moleculen, waardoor ze door het lichaam gebruikt kunnen worden als energie.

Door het aanbrengen van deze diverse body wraps kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De body wraps zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief verschillende vormen van huidoneffenheden tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten dankzij het direct toepassen van body wraps op de huid. De effecten zijn al direct na de eerste behandeling met spierstimulatie of compressietherapie merkbaar.


MOGELIJKHEDEN

- Omvang vermindering = Slimming Modeling 
- Cellulite vermindering = Hypere Cellulite
 Huidversteviging = Draining Toning 


BEHANDELING

- Peeling ampul met werkzame stoffen

- Body wrap bandages (2 stuks)

- Saunadeken

- Verstevigende en voedende bodylotion

Wij adviseren een kuur van 10 weken waarbij

u 10 behandelingen ondergaat voor een optimale resultaat.

BELANGRIJK

De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken. Het is verstandig om het lichaam 2 dagen van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden. (geen scrub op oliebasis) Tot 24 uur na de behandeling mag u niet douchen.

Ons advies is om de Selenia Italia Bodycare producten slechts op die dagen te gebruiken wanneer u geen behandeling heeft. Daarmee zult u de resultaten, verkregen tijdens professionele kliniek behandelingen, niet alleen maar behouden maar ook versterken.

0