Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN
Body Wrap & Body Peel Cellulite € 140,-

Body Wrap & Body Peel Slimming modeling € 140,-
Body Wrap & Body Peel Draining toning € 140,-

ONLINE AFSPRAAK MAKEN


De behandeling 90 min.

- Lichaamspeeling met werkzame stoffen 

- Body wrapping bandages (2 stuks)

- Saunadeken

- Verstevigende en voedende bodylotion 

Interval

1 - 2 weken

Voor een optimaal resultaat

10 – 16 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt van persoon

tot persoon. Dit is dus per lichaamsbouw verschillend,  ook reageert elke lichaam anders.

BODY WRAP & BODY PEEL

Bij Lanette maken we gebruik van bodywraps voor huidverbetering en om het afvalproces te stimuleren . Een bodywrap is een wrap die om een bepaald lichaamsdeel wordt aangebracht. De wraps bevatten natuurlijk ingrediënten die diep doordringen in het lichaam. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de gifstoffen die zich hebben opgehoopt in de vetcellen worden afgevoerd. De huid wordt stevig en strakker.  De vetcellen in het lichaam worden hierdoor gesplitst in kleinere moleculen, waardoor ze door het lichaam gebruikt kunnen worden als energie.

Door het aanbrengen van deze diverse body wraps kunnen wij plaatselijk, cosmetische lichaamsbehandelingen uitvoeren. De body wraps zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief verschillende vormen van huidoneffenheden tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten dankzij het direct toepassen van body wraps op de huid. De effecten zijn al direct na de eerste behandeling met spierstimulatie of compressietherapie merkbaar.


Mogelijkheden

- Omvang vermindering
 = Slimming Modeling 

- Cellulite vermindering
 = Hypere Cellulite

 Huidversteviging
 = Draining Toning 

Belangrijk

De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken. Het is verstandig om het lichaam 2 dagen van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden. (geen scrub op oliebasis) Tot 24 uur na de behandeling mag u niet douchen.

Ons advies is om de Selenia Italia Bodycare producten slechts op die dagen te gebruiken wanneer u geen behandeling heeft. Daarmee zult u de resultaten, verkregen tijdens professionele kliniek behandelingen, niet alleen maar behouden maar ook versterken.