BOTOX HAIR

AFSPRAAK MAKEN

Haarbotox is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstelt. Een combinatie van ingrediënten zoals kaviaarolie, antioxidanten, vitamine B5, vitamine E en collageen repareert en voedt beschadigd haar, en werkt vocht inbrengend, verzachtend en gladmakend.

Een ongelofelijke oplossing om de schoonheid van jouw haar te vergroten! Een anti-aging system dat het haar versterkt, pluizend haar tegengaat en nieuw leven in het haar blaast. Dit allemaal door de ‘Filler Action’. In de beauty industrie zijn tot nu toe ‘filler producten’ vooral voor de huid gemaakt, maar nu is er een filler voor het haar ontwikkeld. Deze botox voor het haar versterkt beschadigt haar en brengt de glans terug in het haar. Dus heb jij nou té vaak de stijltang gebruikt of is je haar aangetast door de zon? Dan is deze behandeling de oplossing. Of je haar nou poreus, gevoelig, dun, breekbaar, pluizig of droog is. De Diamond Filler zorgt voor glanzend haar met volume, veerkracht, zachtheid en een anti-aging systeem.


Helder, zacht en zijdeachtig! Uw klanten zullen onmiddellijke resultaten zien die 3-4 weken duren met de Signature Caviar Treatment. Deze nieuwe 'Hair Lift'-behandeling is als Botox voor het haar, bestaande uit geconcentreerd cosmetisch collageen en kaviaarolie. De formule is een waterloos concentraat van zeer actieve cosmetische stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van haar en hoofdhuid. De ingrediënten voeden verzwakte cellen, hebben een zijdezacht aanvoelend haar en helpen uitdroging voorkomen door het toekomstige gebruik van warmtestylingstoestellen en omgevingsfactoren. Panthenol, aminozuren, vitaminen en kaviaarolie zijn hydro-voedende en anti-verouderingsingrediënten. Ze herstellen de glans, zachtheid en zachtheid van het haar, helpen het vocht vast te houden en bieden bescherming aan de hoofdhuid en het haar. Collageen zorgt voor een effectieve werking van regenererende cellen en beschermt en revitaliseert het haar tegen externe agressie.

Hoe vaak mag je haarbotox?

De Hair-Botox wordt vooral aangeraden voor kroes en pluizig haar, haar dat regelmatig chemisch wordt behandeld en/of haar waar vaak hete styling tools voor wordt gebruikt. Wij raden je aan deze behandeling om de 3-4 maanden opnieuw te herhalen zodat je haar gezond en pluisvrij blijft.

Na de handeling

Wij raden je af binnen 1 uur na de behandeling te gaan liggen en/of slapen. Voorkom de eerste 48 uur directe zon op het behandelde gebied. Gebruik daarnaast een sunblock met minstens SPF 30. Wij raden je aan om de eerste 48 uur na de behandeling met haarbotox niet onder de zonnebank te gaan.

AFSPRAAK MAKEN

TARIEVEN

tarief is inclusief wassen en föhnen

BOTOX HAIR - KORT (coupe) 

Tarief  € 100,-

BOTOX HAIR - MIDDEL (tot schouders) 

Tarief  € 120,-

BOTOX HAIR - LANG (tot bh bandje) 

Tarief  € 140,-

BOTOX HAIR - EXTRA LANG (vanaf bh bandje) 

Tarief  € 160,-

+OPTIE  Haarpunten bijknippen

Tarief  € 16,-

+OPTIE  Extra dik haar vanaf

Tarief  € 20,-