BRAZILIAN BUTT LIFT 

AFSPRAAK MAKEN

Eén van de pluspunten van vrouwen zijn haar mooie rondingen, haar stevige gemodelleerde dijen en billen. Het maakt je sexy en aantrekkelijk, andere vrouwen jaloers en mannen worden aangetrokken. Helaas, de realiteit is dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid verouderd, er ontstaat cellulitis, een nachtmerrie voor veel Vrouwen. Losse huid, vetplooien en cellulitis is meestal te vinden op de dijen en billen waardoor een vrouw zich onaantrekkelijk voelt. Blij toe is daar nu een oplossing voor. 

Wij bieden u nu de oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen of borsten geleidelijk en pompt het je billen of borsten omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. 

Er zijn geen risico's bij deze behandeling, het is juist heel goed voor je lichaam. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

De Bil-lift procedure is volledig niet-chirurgische, u kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan.

Voordelen

- Tilt je billen met maximaal 70%

- Onmiddellijke resultaten bij kuur

- Geen operatie, geen pijn, geen down time

- Verbeterde lichaam toon en vorm

- Geen bijwerkingen

- Verbetert de bloedcirculatie

Nazorg

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

EXTRA OPTIE 
Multi Vitamine Butt Injections € 160,- 

- stimuleert en bevorderd 

- mag om de 3 tot 4 weken

Interval:  wekelijks

Afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

BRAZILIAN BUTT LIFT 

Tarief  € 80,-

BRAZILIAN BUTT LIFT - kuur 4x

Tarief  € 300,-

BRAZILIAN BUTT LIFT - kuur 8x

Tarief  € 560,-

BRAZILIAN BUTT LIFT - kuur 12x

Tarief  € 780,-

BRAZILIAN BUTT LIFT - kuur 16x

Tarief  € 960,-

+OPTIE MULTI VITAMINE INJECTIONS

Tarief  € 160,-

+OPTIE  KRUIDENSTEMPELMASSAGE BUTT

Tarief  € 40,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten niet berekend

Tarief  € 40,-