BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Carbon Laser Peel  € 100,-
Carbon Laser Peel kuur 6x  € 500,-

extra optie: LED mesolicht € 10,-


CARBON LASER PEEL

De Carbon Laser Peel is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

  • Huidverjonging
  • Verminderen van rimpels en lijntjes
  • Egaliseren van de huid
  • Verminderen van Acne
  • Activeren van de Fibroblasten
  • Verhogen Collageen en Elastine productie
  • Verkleinen van grove poriën
  • Verminderen van littekentjes

ACNE
Carbon Laser Peel is zeer geschikt bij de (actieve) acne huid. De combinatie van het carbonmengsel, het speciale filter en het laserlicht, worden de ingesloten bacteriën welke acne veroorzaken, uitgedroogd. Indien er littekens door acne zijn ontstaan, zal men hier ook een verbetering verkrijgen.

Carbon Laser Peel is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot zeer rijpe huid. Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken. Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Kortom, een algehele verbetering voor de huid. De laserbehandeling is veilig en pijnloos, echter kan men wat warmte ervaren. 

WERKING
De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de Q-Switch ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen kan bereikt worden met de laser. De energie van de Q-Switch ND Yag Laser – 1064 NM golflengten – wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid.

0