Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

PRIJZEN
Cavitatie Cavitacell 20 min  € 65,-
Cavitatie Cavitacell 30 min  € 80,-

AFSPRAAK MAKEN

Keuze uit één van onderstaande zones per behandeling

- Bovenbenen voorkant

- Bovenbenen achterkant

- Billen

- Buik

- Bovenarmen

- Love handels

- BH band zone 
- Zadeltassen
- Zwembandjes

De behandeling

- Vervolg medisch dossier
- Aanbrengen behandelgel aanbrengen

- Cavitatie Cavitacell sessie 
- Aanbrengen verstevigende en voedende bodylotion

Interval

wekelijks

Voor een optimaal resultaat

10 – 15 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt van persoon

tot persoon. Dit is dus per lichaamsbouw verschillend, ook reageert elke lichaam anders.

CAVITATIE CAVITACELL

CavitaCELL is een nieuwe manier om vet te verwijderen door middel van geluidsgolven. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde medische cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, zodat er per behandeling slechts kleine zones behandeld kunnen worden. De behandeling kan worden toegepast op o.a. bovenbuik en onderbuik (zie onderaan pagina overig zones)

Reken definitief af met uw probleemzones. CavitaCELL maakt het mogelijk om op volledig pijnloze manier vetcellen definitief te verwijderen. Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep. CavitaCELL biedt dé oplossing voor definitieve afrekening met hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied: stabiele medische cavitatie. 

CavitaCELL, introduceert de nieuwste technologische ontwikkelingen die het gebruik van de energie die vrijkomt in een dergelijke implosies op een gecontroleerde manier in de richting van een effectieve behandeling tegen lipodystrophies of gelokaliseerde vetten toe te staan. Voor dit doel wordt gebruikt groot bereik en compressie energiefrequenties met verminderde thermische effecten, die samen met een geavanceerd regelmechanisme werkparameters en automatische instelling van de optimale frequentie volgens de verschillende weefsels, het meest doeltreffende technologische keuze voor de no-operatie body modelleren in een pijnloze, zeker en effectieve manier.

Voor de behandeling

Het belangrijk om al 24 uur voor uw behandeling al te beginnen met het drinken van 2 liter.

Behandeling

Na het aanbrengen van een contact gel wordt het handstuk van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een PRESSOTHERAPY behandeling uit te voeren voor een snelle afvoer.

Na de behandeling

Drink voldoende water voor de afvoer van de losgemaakte vetten. Drink minimaal 2 liter water voor de afvoer van de losgemaakte vetten. Let goed op uw voeding. Wij raden zo min mogelijk koolhydraten en geen alcohol te nemen in uw voedingsprogramma,. Dagelijks minimaal half uurtje wandelen, fietsen of enkele malen traplopen.