BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Consult Skin Improvement  € 30,-
Consult Injectables  € 30,-
Consult Hair Clinic  € 30,-
Consult Body Treatments  € 30,-
Huidscan  € 30,-
Huidscan bij behandeling  € 10,-


CONSULT AFSPRAAK
Niet zeker welke behandeling het best bij jou past, dan bent je van harte welkom

voor een consult . Tijdens het consult wordt je geschiktheid en situatie beoordeeld.  

De consultkosten worden verrekend bij de eerste  behandeling van je behandelplan.

MAIL CONSULT OF TELEFONISCH CONSULT

Heb je alleen een paar kleine vraagje dan mag je ons ook bellen of mailen.
Een  consult voor uw behandelingen of kuurpakket is g
een verplichting.
Voor algemene vragen kunt u ook ons 
bellen of mailen.

CONSULT

LANETTE Clinics biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk en lichaam. We hebben diverse professionals op beauty tot cosmetisch gebied onder één dak. Bij een consult met een van onze specialisten kunt u alle vragen stellen over de behandelmogelijkheden en persoonlijk stappenplan. Uw spiegelbeeld moet passen bij uw gevoel. Daar helpen wij u mee, op een veilige en effectieve wijze. 


PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Voor een persoonlijk stappenplan maakt LANETTE Clinics altijd eerst een afspraak met u voor een gratis consult. De behandelaar vraagt u naar uw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan en van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Belangrijk is ook dat u eventueel medicijngebruik meldt tijdens het consult. Na het consult kan een persoonlijk behandelingsplan worden opgesteld.

LANETTE Clinics streeft ernaar volledige, objectieve en eerlijke informatie te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen. LANETTE Clinics wil uw verwachtingen in het juiste perspectief plaatsen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Bij LANETTE Clinics staat u centraal. Voor ons is er maar één ding dat echt telt en dat is de tevredenheid van onze cliënten. Wij zijn dan ook trots op de resultaten van de verschillende behandelingen die wij uitvoeren. 


HUIDSCAN
Voordat een 1e behandeling plaats vindt komt u eerst voor een algehele intake me huidscan. Hier maken we gebruik van een zeer innovatief apparaat, de Selenia Huidscanner. Een uniek systeem waarmee we een complete huidanalyse van je huid kunnen doen.

Problemen of aandoeningen in de huid beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de jaren zichtbaar. Voorbeeld: De Selenia Huidscanner laat je zien hoe je huid er later uit gaat ziet. Dit betekend dat je nu actie kunt ondernemen om dit te voorkomen. Hoe heerlijk is dat. Het apparaat maakt verschillende metingen en geven de diepere lagen van de huid in hoog resolutie weer.

Hierdoor kun je de volgende aspecten van de huid zien:

• Pigmentstoornissen

• Huidschade door zonlicht

• Aanwezigheid talg (vet/droog)

• Verstopte poriën

• Verhoornde huid

• Huidveroudering zoals rimpels, verslapping enz.

• Huidstructuur

• Gevoeligheid van de huid

• Roodheid ( couperose en/of rosacea)

• Huidirritaties

0