COOL PLASMA

AFSPRAAK MAKEN

Een Cold Plasma behandeling is zeer effectief voor het verjongingsprocedure. De behandeling is niet te verwarren met Plasmalift of Plasmage, dit zijn totaal verschillende procedures. Cold Plasma is geschikt voor diverse huidproblemen omdat bacteriën en virussen voor 99% gedood worden. De werkstoffen komen dieper in de huidlagen zodat de werking effectiever is. Ontgiften komt goed op gang, dus afvalstoffen worden goed afgevoerd. Er ontstaat een betere stofwisseling en microcirculatie voor een gezondere huid.

Cold Plasma stimuleert meerdere processen in de huid tegelijkertijd zonder schade aan de huid aan te brengen. 
Cold Plasma maakt gebruik van niet-invasieve, koele en pijnloze technologie om luchtdeeltjes af te breken tot actieve plasma-ionen.

Voordelen

  • Hydrateert de huid
  • Verzacht geïrriteerde huid
  • Verwijdert schadelijke bacteriën
  • Verfijnt poriën en algehele textuur
  • Verbetert de opname van actieve ingrediënten
  • Verhoogt collageen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen
  • Uitermate geschikt voor huidproblemen in het gezicht, zoals roodheid, acne

Cold Plasma is niet alleen op de huid werkzaam, maar het dringt door de huid in het bindweefsel en in de lymfebaan daarmee laat het zuurstof los. Ozon zuurstof neutraliseert vrije radicalen en verbindt zich met gifstoffen en maakt deze onschadelijk. Daarmee ondersteunt ozon het afvoeren van afvalstoffen. Ozon werkt bijzonder goed en intensief tegen bacteriën, virussen en schimmels. Het beschadigd niet de gezonde cellen of het micro organisme zelfs multi resistente bacteriën kunnen met Cold Plasma gedood worden.

Acne

Wanneer je last van acne hebt zal Cold Plasma er voor zorgen dat je huid heel goed gezuiverd wordt. Alle verkeerde bacteriën en virussen zullen tijdens deze behandeling gedood worden. Daarna is de huid heel toegankelijk voor werkstoffen en is het genezingsproces geactiveerd. Jouw huid zal hierna snel weer opknappen.

Rosacea

Is een ontsteking in de huid. Na deze behandeling zal de huid zichtbaar verbeteren. Omdat cold plasma uitermate goed werkt om ontstekingen op te heffen. Ook is het regeneratie proces geactiveerd en zal de huid zich weer herstellen.

Huidverjonging

Door Cold Plasma wordt de doorbloeding geactiveerd en worden cellen aangespoord om collageen en elastine aan te maken. De huid is nu optimaal voorbereid om werkstoffen op te kunnen nemen zodat er nieuwe gezonde cellen aangemaakt kunnen worden. De huid ziet er weer mooi doorbloed stevig en stralend uit.

Anti-aging

Cellen krijgen een inhaalactie omdat de Cold Plasma ook een reactie aangaat met toxines en vrije radicalen. Het komt in het bindweefsel bloed en lymfe wat tot een betere celstofwisseling lijdt. Daardoor is er meer aanmaak van collageen en elastine waardoor er een duidelijke vermindering van rimpels en versteviging van de huid wordt waargenomen.

Interval: wekelijks
Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.


AFSPRAAK MAKEN

COLD PLASMA ULTIMATE FACIAL

Tarief  € 140,-

COLD PLASMA GELAAT 

Tarief  € 120,-

COLD PLASMA DEELBEHANDELING vanaf

Tarief  € 80,-

+OPTIE  Collagen Hydrating Mask

Tarief  € 16,-

+OPTIE  Antyage Led Therapy

Tarief  € 20,-

+OPTIE  Diamond Microdermabrasion

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Bindweefsel Prep Gezichtsmassage

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Nek- en Schoudermassage

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Kruidenstempel Gezichtmassage

Tarief  € 40,-

+OPTIE  Penseel Gezichtsmassage met Etherische Oliën

Tarief  € 40,-

+OPTIE  Oxygen Therapy Touch-Up

Tarief  € 40,-

+OPTIE  Nano Dermabrasie

Tarief  € 40,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

INTAKE CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten verrekend

Tarief  € 20,-