BOEK HIER UW AFSPAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN​

Couperose Verwijderen 1 zone  € 50,-

Couperose Verwijderen gezicht € 90,-


COUPEROSE VERWIJDEREN SHR

Super Hair Removal methode, ook wel SHR genoemd, wordt net als laser ingezet om bepaalde structuren, zoals rode, gesprongen vaatjes, couperose, roodheid, pigmentvlekken, acne en ongewenste haargroei te behandelen zonder omliggende huid te beschadigen.

COUPEROSE

Couperose, rode adertjes in uw gezicht, zijn vaak lastig te verbloemen met make-up. Gesprongen adertjes ontstaan door een plaatselijke verwijding van een klein bloedvaatje van de huid. De elasticiteit van de vaatwand is verslapt en hierdoor blijven ze open staan en zichtbaar . Niemand weet waarom de bloedvaatjes zich verwijden, maar we weten gelukkig wel dat het een onschuldige aandoening is. Dat maakt zichtbare bloedvaatjes in uw gezicht natuurlijk niet minder vervelend. Als u zichtbare bloedvaatjes niet behandelt worden deze steeds groter en dikker. Deze bloedvaatjes zijn eenvoudig te verwijderen.

COUPEROSE BEHANDELING MET SHR

SHR geeft energie (warmte) af aan de rode bloedkleurstof in de zichtbare vaatjes. Door deze warmte wordt de vaatwand beschadigd. Het lichaam ruimt zelf de afvalstoffen op en zo zal het bloedvaatje steeds minder zichtbaar worden. Vaak zijn wel meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat bij bloedvaatjes verwijderen.


ZONE KEUZE

Kin - Neus - Wangen 

INTERVAL

4 weken

VOOR DE BEHANDELING

Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Uiteraard mag u wel gewoon buiten lopen. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. 

NA DE BEHANDELING
Na de laserbehandeling kan de huid er wat rood uitzien en geïrriteerd aanvoelen. In enkele gevallen ontstaan er kleine, dunne korstjes, welke na ongeveer tien dagen verdwenen zijn. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te komen, anders kunnen er nieuwe littekens ontstaan. In sommige gevallen kan er wat zwelling ontstaan van het met laser behandelde gebied, zeker rondom de ogen. Verder kan het voorkomen dat er kleine bloeduitstortingen ontstaan. Deze verschijnselen houden maximaal een week aan. Dit is een normale reactie omdat de bloedvaatjes zijn beschadigd. Deze bloedvaatjes zullen daarna snel verdwijnen. Sommige patiënten schrikken van de opvlammingen die een week na de behandeling kunnen voorkomen. Dit is een normale reactie bij de laserbehandeling en niks om u zorgen over te maken. Na de laserbehandelingen zal de rosacea steeds minder snel opvlammen. Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders bestaat het risico op pigmentvorming op het behandelde gebied. Wij adviseren om tot 3-4 dagen na de laserbehandeling niet naar de sauna te gaan, te sporten en het alcoholgebruik te beperken. 

0