BOEK HIER UW AFSPAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

PRIJZEN

Cryolipolyse 1 zone 60 min.  € 100,00 nu met zomer korting € 70,-
Cryolipolyse 2 zones 120 min.  € 180,00

SPECIAL SUMMER TRY OUT - Cryolipolyse 1 zone 60 min. € 70,-

Special zomer try out voor 'n zomerse prijs, geldig t/m 22-9


CRYOLIPOLYSE

Geen dieet, geen chirurgische ingreep, geen injecties, zonder extra sporten.

Veilig & effectief, alternatief voor liposuctie. 

Cryo ook wel "vet beviezen" genoemd, is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, benen, billen, heupen en rug. Na een behandeling kan er tot 15% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Cryolipolyse behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast.

INTERVAL

3 weken

DE BEHANDELING

Een Cryolipolyse behandeling is pijnloos. Wel kan een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. Wij adviseren om na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water te drinken, dit is voor de afvoer van de losgemaakte vetten.

ZONES  (1 zone per behandeling van 60 min.)
Met onze apparatuur kunnen we de volgende probleemzones behandelen: zwembandjes, zadeltassen, lovehandles, heupen, taille, onderbuik, bovenbuik, buitenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen, bovenbuik, billen


NAZORG

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.