CRYOLIPOLYSE

Geen dieet, geen chirurgische ingreep, geen injecties, zonder extra sporten.

Veilig & effectief, alternatief voor liposuctie. 

Cryo ook wel "vet beviezen" genoemd, is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, benen, billen, heupen en rug. Na een behandeling kan er tot 15% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Cryolipolyse behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast.

Het eerste resultaat van een behandeling met een Cryolipolyse methode is na 6 tot 8 weken zichtbaar. De meest dramatische resultaten zijn zichtbaar na ongeveer 3 maanden. Door het zuiveringssysteem van het lichaam kunnen de resultaten tot 6 maanden na de behandeling nog verbeteren. Omdat de vetcellen vernietigd worden zal het resultaat, mits je een gezonde levenswijze onderhoudt, permanent zijn. Het is daarmee vergelijkbaar met een liposuctie-behandeling.

DE BEHANDELING

Ter bescherming van de huid een folie over het probleemgebied leggen. Vervolgens wordt het apparaat op de huid met folie bevestigd, en zal dit apparaat een deel van de huid “opzuigen” tussen twee verkoelende panelen. Wanneer dit stuk van je huid vacuüm is gezogen in het apparaat, zal het apparaat aangezet worden, waardoor de verkoelende panelen geactiveerd zullen worden. Een Cryolipolyse behandeling is pijnloos. Wel kan een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. Wij adviseren om na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water te drinken, dit is voor de afvoer van de losgemaakte vetten.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 of 10 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

INTERVAL

3 tot 4 weken

NAZORG

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

WELKE GEBIEDEN KUNNEN WORDEN BEHANDELD?

Met onze apparatuur kunnen we de volgende probleemzones behandelen: zwembandjes, zadeltassen, lovehandles, heupen, taille, onderbuik, bovenbuik, buitenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen, bovenbuik, billen. Per zone zijn 2 handvat plaatsingen.

HOE LANG DUURT DE BEHANDELING?

Elke Cryolipolyse behandeling duur 60 minuten per behandelde zone. Het kan langer duren wanneer meer dan één gebied wordt behandeld.

Boekt u 2 zones dan duurt de behandeling 120 minuten totaal voor beide zones.

INTAKE & PROEFBEHANDELING

Tijdens de proefbehandeling geven we een kleine impressies van de behandeling die u heeft aangevraagd. Afhankelijk van de gekozen behandeling duurt de behandeling inclusief voorlichting maximaal 20 minuten. Let op: een proefbehandeling is geen volledige behandeling en wordt enkel op een deel van het lichaam uitgevoerd om u zo een voorproefje te geven

BOEK NU UW AFSPRAAK

PRIJS - per zone zijn 2 handvat plaatsingen

Cryolipolyse 1 zone € 100,00

Cryolipolyse 2 zones € 185,00

KUUR PRIJZEN - 1 zone

Cryolipolyse 1 zone kuur 6 behandelingen € 510,00

Cryolipolyse 1 zone kuur 8 behandelingen € 640,00

KUUR PRIJZEN - 2 zones

Cryolipolyse 2 zones kuur 6 behandelingen € 900,00

Cryolipolyse 2 zones kuur 8 behandelingen € 1100,00