CRYOSLIM 

AFSPRAAK MAKEN

CryoSlim is een apparaat dat een nieuwe technologie gebruikt gebaseerd op een eeuwenoude natuurkundig principe dat vetweefsel cellen gevoeliger zijn voor een langdurige blootstelling aan kou dan andere cellen. De CryoSlim vermindert plaatselijke vetophopingen door de vetcellen vernietigen. Geen dieet, geen chirurgische ingreep, geen injecties, zonder extra sporten. Veilig & effectief, alternatief voor liposuctie. De Cryoslim verwijdert lichaamsvet voor altijd en heeft een krachtige werking dan de normale cyrolipolyse behandeling.

De techniek combineert het vacuüm zuigen van de huid door een specifieke handstuk, genaamd Cryode en het koelen van de vetplooi tot onder het vriespunt. Het resultaat is de kristallisatie van vet in de vetcellen. Eenmaal vernietigd vet komt niet meer terug en de behandeling geeft geen schade voor de omliggende cellen. De afname van het vet gaat na behandeling 4 weken door waardoor het huidoppervlak de tijd krijgt om zich aan te passen aan de afname van de vetomvang.

Cryo ook wel "vet beviezen" genoemd, is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, benen, billen, heupen en rug. Na een behandeling kan er tot 20% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Cryoslim behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast. 

Onze Franse AAMS Cryoslim is vooral geschikt om bepaalde probleem gebieden aan te pakken. Vindt u het frustrerend om iedere week te sporten en gezond te eten, terwijl het in de billen, buik en bovenbenen niet weg lijkt te gaan? Doordat deze vetcellen vaak slecht doorbloed zijn is het enorm moeilijk om daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Wij bieden voor deze gebieden een oplossing: Een Cryoslim kuur waarmee u 3 tot 5 cm van uw vetlaag kunt verwijderen!

Omliggend huidweefsel wordt niet beïnvloed door de koude en er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën die het weefsel beschadigen. Alleen het vet wordt aangepakt. Er zijn, naast de tijdelijke verschijnselen (roodheid, tintelingen, blauwe plekken), geen bijwerkingen of complicaties bekend. Gezien de beperkte ervaring met deze nieuwe methode zijn er nog geen gegevens over de bijwerkingen op lange termijn.

Behandelde gebieden
Deze behandeling is uitermate geschikt voor patiënten met plaatselijke gelokaliseerde vetophopingen die resistent zijn tegen dieten en/of sporten. Enkele van deze gebieden zijn de vetophopingen onder de bovenarmen, buiken, billen en dijen. De CryoSlim behandeling kan ook een goede aanvulling zijn op op liposuctie om het perfecte resultaat te behalen. De kwaliteit van de verkregen resultaten bij de CryoSlim komt door de unieke gepatenteerde vorm van de Cryode. Door de ronde vorm van de cryode wordt de vetplooi gelijkmatig afgekoeld wat een homogeen afkoeling oplevert. De is zeer nauwkeurig in te stellen (in stappen van 0,5 °C) om onderkoelen te voorkomen. Met dit apparaat kan ook de snelheid van het koelen worden geregeld en de onderdruk van het vacuüm kan heel precies worden ingesteld.


De belangrijkste resultaten van klinisch onderzoek

(Hospital Henri Mondor de Créteil) op een rij:

  • 39% van de vetten worden geëlimineerd in de eerste sessie (Coolsculpting in vergelijking tussen 17% en 25%)
  • 93% van de patiënten is tevreden (Coolsculpting: 73%)
  • 90% van de patiënten komt terug voor een nieuwe sessie (dankzij de extreem goede resultaten en de afwezigheid van pijn)

Behandeling

Ter bescherming van de huid een folie over het probleemgebied leggen. Vervolgens wordt het apparaat op de huid met folie bevestigd, en zal dit apparaat een deel van de huid “opzuigen” tussen twee verkoelende panelen. Wanneer dit stuk van je huid vacuüm is gezogen in het apparaat, zal het apparaat aangezet worden, waardoor de verkoelende panelen geactiveerd zullen worden. De Cryoslim behandeling is pijnloos. Wel kan een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. Wij adviseren om na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water te drinken, dit is voor de afvoer van de losgemaakte vetten.

Nazorg

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

Interval:  maandelijks

Afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

CRYOSLIM 

Tarief  € 160,-

CRYOSLIM - kuur 3x

Tarief  € 440,-

CRYOSLIM - kuur 6x

Tarief  € 800,-

+OPTIE  PRESSOTHERAPY

Tarief  € 30,-

+OPTIE  EMSCULPT per zone

Tarief  € 40,-

+OPTIE  KRUIDENSTEMPEL AFVOERMASSAGE per zone

Tarief  € 40,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten niet berekend

Tarief  € 40,-