Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

PRIJZEN
Dermapen Face  € 140,-
Dermapen Face + Antyage Led  € 160,-
Dermapen Face Deluxe  € 160,-
Dermapen Face Deluxe + Antyage Led  € 180,-
Dermapen Eye Bags  € 80,-
Dermapen Lips  € 80,-
overige zones prijs op aanvraag

Bij deze behandelingen kan je een extra
"mix & match"

behandeling bijboeken. Voor meer info klik hier

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK


NOVEMBER ACTIE

Dermapen Face t.w.v. € 140,- voor € 100,-

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK - ACTIES


Inhoud Dermapen Face
- Oppervlakte reiniging

- Dermapen sessie inclusief 1 of 2 ampullen

- extra optie: Antyage Led
- Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème
- Aanbrengen skin bescherming SPF50

Inhoud Dermapen Face Deluxe

- Vervolg medisch dossier

- Oppervlakte reiniging
- Dieptereiniging

- Dermapen sessie inclusief 2 of 3 ampullen
- Collageen Vliesmasker
- extra optie: Antyage Led
- Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème

- Aanbrengen skin bescherming SPF50

Inhoud Dermapen Oogwallen of Lips

- Oppervlakte reiniging

- Dermapen sessie inclusief 1 of 2 ampullen

- Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème

Interval

2 weken


Voor een optimaal resultaat

6 – 8 behandelingen
Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt 

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per  huidtype verschillen. 


DERMAPEN 

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, rimpels, verkleuring, huidverslapping, fijne lijntjes, acne littekens en pigmentvlekken.

De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro Skin Needling. Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn. 

Met de dermapen wordt doelgericht over de huid bewogen waardoor in het huidoppervlak kleine perforaties ontstaan. De huid reageert op deze perforaties met een natuurlijke wondgenezing, namelijk door de aanmaak van collageen en elastine. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de huid 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten

Wanneer kiest u voor een Dermapen Microneedling ? 

- Fijne lijntjes

- Rimpels

- Huidverslapping

- Acne littekens

- Littekens

- Zonbeschadiging

- Pigmentstoornissen

- Grove huidstructuur / vergrote poriën

Dermapen Microneedling Oogwallen

Heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Krijg je vaak bezorgde blikken en de vraag of je moe bent of slecht geslapen hebt? Word je moe van je eigen vermoeide blik? Dan kan een Dermapen Microneedling Oogwallen behandeling je helpen aan een frissere blik. De injectievloeistof in onze cocktail helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en verbetert de oogcontouren. De doelgerichte samenstelling van de ingrediënten in onze cocktail onderdrukt ook pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. We noemen dit ook wel het whitening effect. De speciale oogwallen cocktail wordt toegediend door middel van microneedling; oppervlakkige injecties in de huid. Het voordeel van microneedling ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Bovendien zorgt microneedling ook voor een betere doorbloeding en activeert het de aanmaak van collageen en elastine in je huid. Door behandeling met de dermapen nemen de vochtwallen en donkere kringen onder je ogen af. Doorgaans wordt een kuur geadviseerd; na afloop heb je een frissere uitstraling en zie je er minder vermoeid uit.


Dermapen Microneedling Lips
Tijdens de microneedling behandeling maakt de Dermapen met kleine naaldjes, minuscule perforaties in de huid, dit gecombineerd met pure hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd op de lippen, de lippen ondergaan een hele verbetering.  Doordat wij gebruik maken van pure hyaluronzuur zullen u lippen minder schraal aanvoelen. (let op: heeft u fillers in uw lippen, dan is deze behandeling niet mogelijk)


Wanneer zie ik resultaat?

Na iedere behandeling ziet u verbetering. Ongeveer 4 weken na een Dermapen kuur zullen de eerste echte huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken.

Nazorg

Gedurende 24 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.