MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 


PRIJZEN
Dermapen Face € 150,-
Dermapen Face Deluxe € 170,-

Dermapen Oogzone  € 85,-
Dermapen Oogzone Deluxe € 105,-
Dermapen Collagen Lips € 85,-

extra optie: LED mesolicht  € 10,-

WINTER ACTIE t/m 20-3

Dermapen Face  twv € 150,- nu voor € 100,-
Dermapen Face Deluxe  twv € 170,- nu voor € 120,-


DERMAPEN MICRONEEDLING

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, rimpels, verkleuring, huidverslapping, fijne lijntjes, acne littekens en pigmentvlekken.

De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro Skin Needling. Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn. 

Met de dermapen wordt doelgericht over
de huid bewogen waardoor in het huidoppervlak kleine perforaties ontstaan. De huid reageert op deze perforaties met
een natuurlijke wondgenezing, namelijk door de aanmaak van collageen en elastine. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de huid 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten

WANNEER KIEST U VOOR EEN DERMAPEN BEHANDELING 

- Fijne lijntjes

- Rimpels

- Huidverslapping

- Acne littekens

- Littekens

- Zonbeschadiging

- Pigmentstoornissen

- Grove huidstructuur / vergrote poriën

OOGZONE
De dermapen kan ook speciaal worden ingezet voor de huid rondom de ogen en lippen. Vocht wallen verminderen en de huid rondom de ogen verstevigt. De behandeling stimuleert het zelf genezend vermogen van de huid en bevordert de stofwisseling van de cellen. Het resultaat is een frissere oogopslag met minder wallen en fijne lijntjes. Wallen verminderen met de dermapen. Wij gebruiken bij een oogzone behandeling de speciale peptide cocktail. Als afsluiting bij uw oogzone dermapen behandeling brengen wij speciale eye mask pads die worden verwarmd door onze speciale warmte bril.

WANNEER KIEST U VOOR DE  OOGZONE 
• Verstrakt de oog contouren

• Vocht wallen verdwijnen

• Vermindert vet wallen onder de ogen

• Zon beschadiging

• Vermindert de kraaienpootjes

• Vermindert donkere kringen

• Jongere oogopslag


COLLAGEN LIPS

Met de dermapen en de juiste hyaluronic acid stimuleer je de collageen aanmaak in je lippen op een natuurlijke manier. Wil je geen filler plaatsing dan is dit je oplossing. Met de dermapen wordt doelgericht over de lippen bewogen waardoor in het huidoppervlak kleine perforaties ontstaan. De lippen reageren op deze perforaties met een natuurlijke wondgenezing, namelijk door de aanmaak van collageen en elastine. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de huid 200x beter in staat is om actieve werkstoffen op te nemen. Wij gebruiken bij de collagen lips behandeling 2% hyaluronzuur non crosslinked.

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken.

NAZORG

Gedurende 24 uur je huid make-up loos te houden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

0