Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Dermaplaning  € 80,-
Dermaplaning + Mesolux Ultrasound  € 180,-
extra optie: Antyage Led Therapy  € 20,-

AFSPRAAK MAKEN


Inhoud Dermaplaning

- Oppervlakte reiniging

- Dieptereiniging
- Dermaplaning module

- extra optie: Antyage Led Therapy
- Dagverzorging aangepast op de huidconditie

- Skin bescherming SPF50

Inhoud Dermaplaning Hollywood Facial

- Oppervlakte reiniging

- Dermaplaning module

- Mesolux Ultrasound module inclusief 2 ampullen

- extra optie: Antyage Led Therapy
- Dagverzorging aangepast op de huidconditie

- Skin bescherming SPF50

DERMAPLANING

Dermaplaning is een zeer effectieve peelingmethode waarbij de huid onmiddellijk en dramatisch gladder wordt en de "pluizige haren" op het gezicht worden verwijderd. Na slechts één behandeling ziet een doffe, droge huid er frisser en gladder uit. Make-up gaat feilloos verder! Het resultaat houdt meestal 2-3 weken aan. Doordat de dode huidcellen voorzichtig worden verwijderd, kan celvernieuwing worden gestimuleerd, zodat alle serums of concentraten van werkzame stoffen gedurende ongeveer 72 uur optimaal, sneller en gemakkelijker in de huid kunnen doordringen om de gewenste voordelen te bereiken.

Dermaplaning omvat het gebruik van een speciaal chirurgisch mes en vereist training, vaardigheid en kennis. Ik ben met deze methode begonnen omdat ik er trots op ben dat ik dermaplaning ben gecertificeerd. Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor alle huidtypes en een uitstekend alternatief voor microdermabrasie. Doordat tijdens het dermaplaning ook het fijne vellushaar of “perzikkleurige” of pruimhaar wordt verwijderd, ontstaat er een bijna onberispelijke basis voor de make-up. Het is een bijzonder populaire keuze voor bruiloften of speciale gelegenheden.

Wat doet Dermaplaning ?

- verwijderd dode huidcellen

- verwijderd donsharen
- verfijnt fijne lijntjes verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken


Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine bevorderd het verwijderen van onzuiverheden geeft de huid een GLOW. 


Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huid verbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.


DERMAPLANING 
Geniet haarvrij het gehele jaar zonder pijn. Dit kan met de dermaplaning facial methode. Mijn aanbeveling voor jou is om het te combineren met een vocht inbrengende serum met hyaluronzuur en vitamine C - deze combinatie van de 2 zeer effectieve cosmeceuticals als cocktail heeft een herstellend effect met een langdurig effect. Geniet van de gezicht massagetechniek via onze Mesolux Ultrasound en ervaar hoe deze actieve ingrediënten je huid effectief verwennen. Deze behandeling wordt gebruikt voor een optimale huidverzorging en wordt ook sterk aanbevolen als beginnersbehandeling.

Hoeveel dermaplaning behandelingen heb ik nodig?

Natuurlijk groeien je haartjes weer terug en ook je dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Wij adviseren dan ook om de dermaplane behandeling iedere vier tot zes weken te herhalen om het resultaat te behouden.

Nazorg

Direct na de behandeling kan je huid er wat roder uitzien of licht geïrriteerd aanvoelen. Dit is niets om je zorgen over te maken en verdwijnt meestal na een paar uur. Binnen 48 uur na je behandeling raden wij saunagebruik en intensief sporten af. Draag tot 48 uur na je behandeling geen make-up, behalve een medische foundation van Selenia nl Perfect Skin, die bij ons verkrijgbaar is. Gebruik tot zeven dagen na je behandeling geen producten die zuren bevatten. Bescherm je huid dagelijks meerdere keren per dag met een zonbescherming met factor 30 of hoger. Gebruik huidverzorgingsproducten in je thuisroutine die door ons zijn geadviseerd om het resultaat zo lang mogelijk te behouden. 


Interval

3 - 6 weken

Voor een optimaal resultaat

8 tot 12 behandelingen per jaar voor blijven resultaat

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen.