DERMAPLANING

AFSPRAAK MAKEN

Dermaplaning is een zeer effectieve peelingmethode waarbij de huid onmiddellijk en dramatisch gladder wordt en de "pluizige haren" op het gezicht worden verwijderd. Na slechts één behandeling ziet een doffe, droge huid er frisser en gladder uit. Make-up gaat feilloos verder! Het resultaat houdt meestal 2-3 weken aan. Doordat de dode huidcellen voorzichtig worden verwijderd, kan celvernieuwing worden gestimuleerd, zodat alle serums of concentraten van werkzame stoffen gedurende ongeveer 72 uur optimaal, sneller en gemakkelijker in de huid kunnen doordringen om de gewenste voordelen te bereiken.

Dermaplaning omvat het gebruik van een speciaal chirurgisch mes en vereist training, vaardigheid en kennis. Ik ben met deze methode begonnen omdat ik er trots op ben dat ik dermaplaning ben gecertificeerd. Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor alle huidtypes en een uitstekend alternatief voor microdermabrasie. Doordat tijdens het dermaplaning ook het fijne vellushaar of “perzikkleurige” of pruimhaar wordt verwijderd, ontstaat er een bijna onberispelijke basis voor de make-up. Het is een bijzonder populaire keuze voor bruiloften of speciale gelegenheden.

Wat doet Dermaplaning ?

- verwijderd dode huidcellen

- verwijderd donsharen
- verfijnt fijne lijntjes verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken


Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine bevorderd het verwijderen van onzuiverheden geeft de huid een GLOW. 


Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huid verbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.


DERMAPLANING 
Geniet haarvrij het gehele jaar zonder pijn. Dit kan met de dermaplaning facial methode. Mijn aanbeveling voor jou is om het te combineren met een vocht inbrengende serum met hyaluronzuur en vitamine C - deze combinatie van de 2 zeer effectieve cosmeceuticals als cocktail heeft een herstellend effect met een langdurig effect. Geniet van de gezicht massagetechniek via onze Mesolux Ultrasound en ervaar hoe deze actieve ingrediënten je huid effectief verwennen. Deze behandeling wordt gebruikt voor een optimale huidverzorging en wordt ook sterk aanbevolen als beginnersbehandeling.

Nazorg

Direct na de behandeling kan je huid er wat roder uitzien of licht geïrriteerd aanvoelen. Dit is niets om je zorgen over te maken en verdwijnt meestal na een paar uur. Binnen 48 uur na je behandeling raden wij saunagebruik en intensief sporten af. Draag tot 48 uur na je behandeling geen make-up, behalve een medische foundation van Selenia nl Perfect Skin, die bij ons verkrijgbaar is. Gebruik tot zeven dagen na je behandeling geen producten die zuren bevatten. Bescherm je huid dagelijks meerdere keren per dag met een zonbescherming met factor 30 of hoger. Gebruik huidverzorgingsproducten in je thuisroutine die door ons zijn geadviseerd om het resultaat zo lang mogelijk te behouden. 

Interval:  2 tot 6 weken

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

DERMAPLANING ULTIMATE FACIAL

Tarief  € 140,-

DERMAPLANING ULTIMATE FACIAL - kuur 3x

Tarief  € 390,-

DERMAPLANING ULTIMATE FACIAL - kuur 6x

Tarief  € 720,-

+OPTIE  Collagen Hydrating Mask

Tarief  € 16,-

+OPTIE  Antyage Led Therapy

Tarief  € 20,-

+OPTIE  Diamond Microdermabrasion

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Bindweefsel Prep Gezichtsmassage

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Nek- en Schoudermassage

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Kruidenstempel Gezichtmassage

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Penseel Gezichtsmassage met Etherische Oliën

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Oxygen Therapy Touch-Up

Tarief  € 30,-

+OPTIE  Nano Dermabrasie

Tarief  € 30,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

INTAKE CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten niet berekend

Tarief  € 40,-