DIEPTEREINIGING ACNE

AFSPRAAK MAKEN

Er bestaan twee manieren om de huid te reinigen: oppervlakkig en diep. Bij oppervlakkig reinigen maak je de buitenste huidlaag schoon: make-up en afvalstoffen van de huid verwijderen. Bij dieptereiniging wordt de huid veel dieper gereinigd, dan alleen de buitenste huidlaag. Hierbij wordt ook de hoornlaag van de huid verdund, en worden eventueel aanwezige puistjes en mee-eters verwijderd. LANETTE Aesthetic Skin Clinics is al jaren gespecialiseerd in cosmetische huidbehandelingen. Onze dieptereiniging zorgt ervoor dat u weer een frisse, stralende huid krijgt.

Verschillende stappen bij de dieptereiniging behandeling

Dieptereiniging wordt in enkele stappen uitgevoerd. Om te beginnen reinigt onze huidtherapeute uw huid grondig met een antibacterieel middel, dit kan een schuim of lotion zijn. Hierna wordt de huid gepeeld met een speciaal product om de bovenste laag van de huid (epidermis) wat dunner te maken. Wanneer uw huid helemaal schoon is, verwijdert onze huidtherapeut handmatig uw acne. Soms gebruiken we eerst een steriel naaldje om puistjes of gesloten comedonen aan te prikken, waarna we ze vervolgens met lichte druk kunnen verwijderen. Dit voorkomt onnodige beschadigingen van de huid. Hoewel we de druk bij elke patiënt steeds opnieuw aanpassen, kunnen er na de dieptereiniging behandeling wat zichtbare behandelsporen overblijven zoals kleine wondjes, roodheid en/of kleine puntjes bloed. De behandeling kan ook wat gevoelig zijn.

Na afloop van een dieptereiniging

We sluiten de behandeling af met een bijpassende nabehandelings- crème. Om een optimaal resultaat te bereiken en te behouden, vraagt onze huidtherapeut u vaak nog om thuis dagelijks speciale verzorgingsproducten te gebruiken. Zij kiest hierbij voor huidproducten die het beste bij uw huid passen. 

+OPTIES
Na uw behandeling raden wij uw als extra te kiezen voor een Collagen Hydrating Mask om uw huid te kalmeren en sneller te laten genezen. Dit speciale masker laten wij 15 minuten goed laten intrekken. We kiezen hierbij voor een masker dat optimaal op uw huidtype is afgestemd.


DIEPTEREINIGING ACNE FRESH UP
Om je acne onder controle te krijgen, beginnen we met een wekelijkse acne behandeling. Eén van onze acnespecialisten verwijdert alle onzuiverheden uit de huid. Hoeveel behandelingen je nodig hebt? Dat is afhankelijk van de ernst van de acne. Voor lichte acne zijn er gemiddeld 7 behandelingen nodig. Voor gemiddelde acne zo’n 10 en voor zware acne plannen we gemiddeld 13 behandelingen in. Iedere huid is anders. Daarom bekijken we per persoon hoeveel behandelingen er precies nodig zijn. Acne? Weg ermee.

 • Oppervlakte reiniging
 • Kleimasker
 • Verwijdering oneffenheden (max. 10 min.) - extra kosten voor verwijdering per 10 min extra
 • Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème

DIEPTEREINIGING SALICYLIC
Salicylzuur is werkzaam in de poriën, waar het talgophopingen oplost en de poriën tevens aan de binnenkant reinigt. Natuurlijke werkstoffen beschermen de huid en stabiliseren de talgproductie. Zo wordt de vicieuze cirkel doorbroken en krijgen puistjes en onzuiverheden minder kans om zich te ontwikkelen. (bij deze behandeling verwijderen wij geen oneffenheden).

 • Oppervlakte reiniging
 • Salicylic soft peel
 • Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème

DIEPTEREINIGING ACNE RESURFACING
Om je acne onder controle te krijgen, beginnen we met een wekelijkse acne behandeling. Eén van onze acnespecialisten verwijdert alle onzuiverheden uit de huid. Hoeveel behandelingen je nodig hebt? Dat is afhankelijk van de ernst van de acne. Voor lichte acne zijn er gemiddeld 7 behandelingen nodig. Voor gemiddelde acne zo’n 10 en voor zware acne plannen we gemiddeld 13 behandelingen in. Iedere huid is anders. Daarom bekijken we per persoon hoeveel behandelingen er precies nodig zijn. 

 • Oppervlakte reiniging
 • Hydratatie
 • Exfoliërende gel
 • Serum
 • Kleimasker
 • Verwijdering oneffenheden 
 • Aanbrengen vocht inbrengende huidverzorgende crème

 • Aanbrengen skin bescherming SPF50

AFSPRAAK MAKEN

DIEPTEREINIGING ACNE FRESH UP

Tarief  € 60,-

DIEPTEREINIGING SALICYLIC 

Tarief  € 80,-

DIEPTEREINIGING ACNE RESURFACING

Tarief  € 120,-

+OPTIE  Verwijderen oneffenheden extra per 10 min

Tarief  € 16,-

+OPTIE  Collagen Hydrating Mask

Tarief  € 16,-

+OPTIE  Antyage Led Therapy

Tarief  € 20,-

+OPTIE  Nek- en Schoudermassage

Tarief  € 30,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

INTAKE CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten verrekend

Tarief  € 20,-