FIRST TIME DISCOVERY EXPERIENCE

AFSPRAAK MAKEN

Bij Lanette Institute werken we samen aan jouw huid. Wij voorzien je van de beste behandeling en adviezen en jij gaat thuis aan de slag met onze geadviseerde producten om zo samen jouw huid in topconditie te brengen.

Lijkt het je wat?

Lees dan snel verder wat deze kennismakingsbehandeling inhoudt.


First Time Discovery Facial

Tijdens de First Time Discovery Facial leren we jou als persoon en jouw huid kennen. Samen bekijken we waar we aan gaan werken voor jouw ideale huidbeeld. Aan de hand van een intake gesprek stellen we een op maat gemaakt behandel- en product advies samen. Dit is de start naar jouw mooiste huid.

Hoe ziet deze afspraak er uit?

Jouw huidexpert zal je diverse vragen stellen om jouw huiddoelen goed in kaart te kunnen brengen en te bekijken of er bijzonderheden zijn waar we rekening mee dienen te houden. Je cosmetisch dossier wordt aangemaakt en de eerde foto's worden gemaakt, zo kunnen we samen kijken naar de verbetering in het verloop van het traject. We spreken samen al jouw persoonlijke wensen en behoeften door. 

Je krijgt een korte kennismakingsbehandeling van gemiddeld 20 minuten om te zien hoe je huid reageert op onze geadviseerde producten. Ook ontvang je een op maat gemaakt behandel- en product advies voor de start van jouw huid verbetering traject. Voelt de behandeling goed aan? En heb je zin om samen aan de slag te gaan? Dan plannen we een vervolg afspraak.


Wat zijn onze verwachtingen van jou?

Om het maximale resultaat te behalen, is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van jouw huidexpert en zal zij je voorzien van alle kennis die jij hierbij nodig hebt. Jouw huidexpert gaat een samenwerking met je aan en samen bereiken jullie de huiddoelen die jij voor ogen hebt. ‘Wist je dat… Jezelf voor 85% zelf jouw huid bepaalt door gebruik te maken van goed geadviseerde producten door onze huidexperts’

AFSPRAAK MAKEN

FIRST TIME DISCOVERY FACIAL

Tarief  € 60,-