Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

BACK IN TIME PRIJZEN

EM Sculpt - Buik 30 min.  € 50,-
EM Sculpt - Billen 30 min.  € 50,-

MAAK HIER UW AFSPRAAK


De behandeling

- Aanbrengen apparatuur

- EM Sculpt per sessie 

Interval

wekelijks

Voor een optimaal resultaat

10 – 15 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt van persoon

tot persoon. Dit is dus per lichaamsbouw verschillend, ook reageert elke lichaam anders.

EM SCULPT

De EM Sculpt is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator in de geschiedenis. De gestimuleerde spieren zorgen voor een verhoogde bloedcirculatie en voor verbranding van calorieën. Tevens draagt deze stimulatie bij aan een verhoogde spieropbouw terwijl er vet wordt verbrand.

EM Sculpt is ontworpen voor esthetische doeleinden. Het is baanbrekende technologie in niet-invasieve lichaamscontouren, omdat het vet verbrandt en spieren opbouwt. EM Sculpt zorgt voor 20.000 tot 30.000 contracties van de spieren en dat voelt als een intensieve work-out. Dit noemen we inactieve training. Deze training geeft hetzelfde effect op het menselijk lichaam: spieropbouw en vetafbraak.

SPIERTRAINING

De EM Sculpt past technologie toe die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supra maximale spiercontracties veroorzaken. De EM Sculpt wordt gebruikt als een lichaamscontouren-behandeling voor buik en billen.”

VOORDELEN

• Spieropbouw en vetafbraak in één behandeling

• Snel resultaat

• Non-invasief

• Pijnloos

• Minimale bijwerkingen

• Geen herstelperiode

• Geen comfort

• Tijdwinst

• Langdurig resultaat

De EM Sculpt gebruikt een specifiek frequentiebereik dat geen spier relaxatie toelaat tussen twee opeenvolgende stimulaties. De spier wordt gedwongen om meerdere seconden in gecontracteerde toestand te blijven. Bij herhaaldelijke blootstelling aan deze hoge belastingcondities wordt het spierweefsel gestrest en gedwongen zich aan te passen. De hoge frequente elektro-magnetische straling zorgt voor zo’n 30.000 spiercontracties in een slechts 30 minuten durende behandeling. Een revolutionaire technologie die spieren opbouwt en vet verbrandt.


De EM Sculpt gebruikt een specifiek frequentiebereik dat geen spier relaxatie toelaat tussen twee opeenvolgende stimulaties. De spier wordt gedwongen om meerdere seconden in gecontracteerde toestand te blijven. Bij herhaaldelijke blootstelling aan deze hoge belastingcondities wordt het spierweefsel gestrest en gedwongen zich aan te passen. Zenuwimpulsen veroorzaken een biochemische reactie die ervoor zorgt dat myosine blijft hangen aan actine. Myosine is een motoreiwit dat samen met actine vezels zorgt draagt voor samentrekking van de spieren.

Eén zone per behandeling
- buik
- billen