EMSCULPT

AFSPRAAK MAKEN

GRATIS CONSULT 

Verstevig je spieren en verbrand je lichaamsvet

EM-sculpting zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen ten gronde gaan. Kun je o.a door blessures niet intensief trainen of wil jij bepaalde spiergroepen even extra aandacht geven. Ook dan is Em-Sculpting iets voor jou!

- Zonder pijn of bijwerkingen

- 100% veilig zonder hersteltijd

- Voor elk huidtype de juiste behandeling

Spiertraining

De EM Sculpting past technologie toe die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supra maximale spiercontracties veroorzaken. De EM Sculpting wordt gebruikt als een lichaams- contouren behandeling voor buik en billen.”


De EM Sculpting gebruikt een specifiek frequentiebereik dat geen spier relaxatie toelaat tussen twee opeenvolgende stimulaties. De spier wordt gedwongen om meerdere seconden in gecontracteerde toestand te blijven. Bij herhaaldelijke blootstelling aan deze hoge belastingcondities wordt het spierweefsel gestrest en gedwongen zich aan te passen. De hoge frequente elektro-magnetische straling zorgt voor zo’n 30.000 spiercontracties in een slechts 30 minuten durende behandeling. Een revolutionaire technologie die spieren opbouwt en vet verbrandt.

Voordelen

- Spieropbouw en vetafbraak in één behandeling

- Snel resultaat

- Non-invasief

- Pijnloos

- Minimale bijwerkingen

- Geen herstelperiode

- Geen comfort

- Tijdwinst

- Langdurig resultaat


Zones

Billen, buik, bovenbenen

Interval

1 tot 3 maal per week, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

echte mensen....echte resultaten

AFSPRAAK MAKEN

GRATIS CONSULT 

Tarieven

EMSculpt

€ 80,-

EMSculpt - Intake + Try-Out (éénmalig)

€ 60,-

Kuur Tarieven

Termijnbetaling voor uw gewenste kuurpakket is mogelijk, wij lichten u graag in via een gratis consult.

EMSculpt - kuur 4x

€ 300,-

EMSculpt - kuur 8x

€ 560,-

EMSculpt - kuur 12x

€ 780,-

EMSculpt - kuur 16x

€ 960,-

De verschillende body kuurpakketten van 4, 8, 12 of 16 behandelingen kan je onderling combineren, voor meer informatie hierover vraag een gratis consult aan.