FEET SPA

AFSPRAAK MAKEN

U kunt bij ons ook terecht voor een cosmetische voetbehandelingen en teennagels lakken. Deze behandelingen zijn is ideaal als je even wilt ontspannen in onze verwarmde, elektrische behandelstoel en je mooie voeten wilt met een OPI Nature Strong nagellak (vegan). 

Nature Strong OPI (vegan) - teennagels lakken

Nature Strong by OPI, onze eerste vegan nagellak van natuurlijke oorsprong. Wij weten dat je het belangrijk vindt wat je precies op je nagels aanbrengt, maar dat je niet wil kiezen tussen “natuurlijk” en “goede resultaten”. Daarom hebben we ons enorm ingezet om een duurzame, natuurlijke nagellak te ontwikkelen, met veel kleurpigmenten, die goed blijft zitten. Dus je hoeft geen compromis meer te maken. Elke unieke kleur is makkelijk aan te brengen en sneldrogend en staat garant voor 7 dagen mooi resultaat met een prachtige glans die blijft.

Elke kleur ademt milieubewustzijn en welbevinden uit, door de formule op basis van plantaardige ingrediënten als suikerriet, tarwe, maïs en een flesje en dop op basis van gerecyclede materialen. De premium formule is vrij van dierlijke ingrediënten en bijproducten en is dierproefvrij, zodat je je nagels, jezelf en de wereld om je heen bewust en op de allerbeste manier kunt verzorgen. 

Onze cosmetische voetbehandelingen zijn niet geschikt voor probleemvoeten Bij voetklachten zoals kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagels, scheurende nagels en overmatig eeltvorming adviseren wij je een professionele medische pedicure behandeling te boeken elders.

AFSPRAAK MAKEN

VOETPAKKING

Tarief  € 38,-

VOETMASSAGE 

Tarief  € 42,-

VOETMASSAGE + VOETPAKKING

Tarief  € 65,-

+OPTIE  OPI VOETNAGELS LAKKEN

Tarief  € 10,-