BOEK NU

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 35 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

PRIJZEN

Fractional Laser Mondzone € 140,-

Factional Laser Oogzone € 140,-

Factional Laser Gezicht  € 240,-

FRACTIONAL LASER

Steeds vaker wordt de laser ingezet voor het verjongen van de huid. Met een zogenoemde fractional laserfacelift wordt met behulp van een gefractioneerde laser een laserstraal in de huid gebracht, zonder dat de opperhuid daarbij beschadigd raakt. De huid wordt veerkrachtiger en voller. De behandeling is dan ook zeer geschikt voor de 30+ huid. Bijkomend voordeel: de huid verjongende laserbehandeling kan het hele jaar door worden toegepast, dus ook ’s zomers, want in vergelijking met traditionele lasers heeft de fractional laser een veel kortere hersteltijd en is er minder kans op pigmentverschuivingen.

AANMAAK VAN COLLAGEEN

De Fractional laser is een verfijndere uitvoering van de traditionele laser. Door middel van een fractional laserbehandeling worden laserstraaltjes in de lederhuid gestuurd. Oftewel, de laag onder de opperhuid. De fibroblasten in de lederhuid worden op deze wijze gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. En laat collageen nu zorgen voor huidvernieuwing en het strakker worden van de huid. Zo krijgt de huid via de fractional laserbehandeling een natuurlijke lift. Oneffenheden worden tevens hersteld. Al na twee of drie weken na de fractional laserbehandeling ontstaat een jonger uitziende huid: de huid wordt steviger en ziet er frisser en gladder uit.

HOEVEEL BEHANDELINGEN
De hoeveelheid benodigde behandelingen met de fractional laser hangt af van het door u gewenste resultaat. Ook de huidige staat waarin uw huid verkeerd is van belang om te bepalen hoeveel laserbehandelingen er ongeveer nodig zullen zijn. Gemiddeld worden er zo’n drie tot zes behandelingen aangehouden voordat een huid verjongend resultaat optreedt. Tijdens een intakegesprek worden de (on)mogelijkheden van de fractional laser voor huidverjonging met u besproken.

VOOR WIE GESCHIKT

* Voor iedereen die met laser een huid verjongend effect wil creëren

* Acne littekens

* Fijne lijntjes

* Rimpels


VOORDELEN
* Veilig voor ieder type huid: van licht tot donker
* Zet huid aan tot aanmaak van nieuw collageen
* Geschikt voor gezicht, huid en decolleté
* Laserbehandeling kan het hele jaar worden uitgevoerd

De Fractional laser is een verfijndere uitvoering van de traditionele laser. Door middel van een fractional laserbehandeling worden laserstraaltjes in de lederhuid gestuurd. Oftewel, de laag onder de opperhuid. De fibroblasten in de lederhuid worden op deze wijze gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. En laat collageen nu zorgen voor huidvernieuwing en het strakker worden van de huid. Zo krijgt de huid via de fractional laserbehandeling een natuurlijke lift. Oneffenheden worden tevens hersteld. Al na drie of vier weken na de fractional laserbehandeling ontstaat een jonger uitziende huid: de huid wordt steviger en ziet er frisser en gladder uit.

INTERVAL

4 weken

VOOR DE BEHANDELING

Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Uiteraard mag u wel gewoon buiten lopen. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bijvoorbeeld de Actinica Lotion. 


NA DE BEHANDELING

Na de laserbehandeling kan de huid er wat rood uitzien en geïrriteerd aanvoelen. In enkele gevallen ontstaan er kleine, dunne korstjes, welke na ongeveer tien dagen verdwenen zijn. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te komen, anders kunnen er nieuwe littekens ontstaan. In sommige gevallen kan er wat zwelling ontstaan van het met laser behandelde gebied, zeker rondom de ogen. Verder kan het voorkomen dat er kleine bloeduitstortingen ontstaan. Deze verschijnselen houden maximaal een week aan. Dit is een normale reactie omdat de bloedvaatjes zijn beschadigd. Deze bloedvaatjes zullen daarna snel verdwijnen. Sommige patiënten schrikken van de opvlammingen die een week na de behandeling kunnen voorkomen. Dit is een normale reactie bij de laserbehandeling en niks om u zorgen over te maken. Na de laserbehandelingen zal de rosacea steeds minder snel opvlammen. Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders bestaat het risico op pigmentvorming op het behandelde gebied. Wij adviseren om tot 3-4 dagen na de laserbehandeling niet naar de sauna te gaan, te sporten en het alcoholgebruik te beperken. 0