BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN 
T-Parting Dante Fill-In 20 cm € 370,00
T-Parting Dante Fill-In 30 cm € 440,00
T-Parting Dante Fill-In 40 cm € 600,00

Haarwerk Onderhoud (wassen, serum, föhnen) € 90,00
Haarwerk Verven Uitgroei € 54,00
HAARWERKEN

Voor veel mensen is dun of dunner wordend haar een groot probleem. Het wordt vaak enorm onderschat maar zorgt vaak voor een onzeker gevoel. Voor deze groep mensen hebben wij een oplossing in de vorm van een kleine “mini” haarstukjes of een T-Parting. De haarstukken of T-Parting zijn klein haarstukjes die geplaatst worden bovenop het hoofd rondom de scheiding in het haar. Of zo als een klant laatst ze: “Hij is cabrioproof!” En niet te vergeten…… BETAALBAAR!

Kleine haarstukjes of een T Parting geven meer volume aan het eigen haar of dunner wordend haar.
Het zorgt ervoor dat de hoofdhuid niet meer zichtbaar is.

De stukjes zijn gemaakt van 100% echt haar (remy human hair) en kan bevestigd worden met clips, ringetjes of het speciale en unieke door ons geplaatste tapesysteem. Door deze bevestigingsmethodes kan u als klant alles doen zonder dat u bang hoeft te zijn dat het haarstukje loslaat. Haarstukjes laten zich makkelijk stylen met een stijltang, krultang of föhn. 

T-PARTING DANTE FILL-IN
De T-parting Dante Fill-In is een haarstuk, gemaakt van 100% Remy Hair en is te krijgen in 11 kleuren en 3 lengtes. Deze wordt op de scheiding van het haar eenvoudig geclipt kan worden. Met behulp van dit product kunt u uw look snel veranderen of dunner wordend haar verbergen.

De Fill-in van Dante-Hair is een mooie en natuurlijke manier om het haar te verdikken of te verlengen. Dit kan op veel manieren gebruikt worden, zowel medisch als modisch. Denk aan klanten met haaruitval die nog niet klaar zijn voor een haarwerk of aan die ene klant die iedere week een nieuwe haarkleur wilt.

Maak gratis een afspraak voor een hair clinics consult