Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK


HAIR SPECIALS

Botox Hair Therapy vanaf € 100,-

Keratine Hair Therapy vanaf € 140,-

Innovatis Caviar Gold Therapy vanaf € 90,-

Innovatis Plasm Mask Therapy vanaf € 90,-

Artego Diamond Filler vanaf € 90,-

KNIPPEN

Haircute - No dry  € 30,-

Haircute - Quick dry  € 40,-
Haircute - Blow dry  € 58,-

FÖHNEN
Quick dry  € 12,-
Blow dry - Short hair 
€ 28,-

Blow dry - Medium hair   € 34,-
Blow dry - Long hair   € 44,-
extra styling tool: krultang of styltang   € 12,-


GLOSS TONER (spoeling)

Gloss Toner - Short hair  € 42,-
Gloss Toner - Medium hair   € 46,-
Gloss Toner - Long hair  € 52,-

BEAUTY FUSION COLOR (verven)

Beauty Fusion Color - Uitgroei  € 46-

Beauty Fusion Color - Short hair  € 62,-

Beauty Fusion Color - Medium hair  € 72,-

Beauty Fusion Color - Long hair  € 84,-

BOTANICAL HENNA

Botanical Henna - Short hair  € 42,-

Botanical Henna - Medium hair  € 46,-

Botanical Henna - Long hair  € 52,-

HIGH LIGHTS

High Lights - ½ Hoofd - Short hair  € 56,- 
High Lights - ½ Hoofd - Medium hair  € 68,-
High Lights - ½ Hoofd - Long hair  € 78,-

High Lights - Heel Hoofd - Short hair  € 78,-

High Lights - Heel Hoofd - Medium hair  € 90,-

High Lights - Heel Hoofd - Long hair  € 100,-

Bij deze behandelingen kan je een extra "mix & match"

behandeling bijboeken. Voor meer info klik hier


UITLEG PRIJZEN

Short = Kort haar (short)

Medium = Lengte tot schouders

Long = Lengte vanaf schouders tot bh bandje
Very Long = Lengte vanaf bh bandjes

½ Hoofd = Voorkant hoofd

Heel Hoofd = Gehele hoofd


*Let op: De hair specials prijzen zijn vanaf prijzen. De prijzen die erbij staan is voor kort (short) haar. Hoeveel de prijs exact 

is voor uw ligt aan de lengte en dikte van uw haar. Wilt u graag weten wat het voor u kost zijn, maak een intake afspraak dan 

kunnen wij u een prijsindicatie geven.

THE HAIR ATELIER

Bij behandeling bij Botox Hair Atelier gebruiken wij biologische en vegan producten. 
Wij bieden verschillende treatments aan, op maat gemaakt. 

Haar moet passen bij iemands persoonlijkheid en levensstijl. Iedereen kan mooi haar hebben, maar dit betekent voor iedereen iets anders. Daarom begint elke behandeling met een luisterend oor. Op deze manier kunnen wij het juiste advies bieden over de stijl, de gezondheid van je haar en hoofdhuid die het mooiste uit jezelf haalt. 

KLEURSPECIALISATIE

We zijn gespecialiseerd in haarkleuringen. Blond, bruin, rood of koper, highlights of andere kleurschakeringen. Onze hairstylisten geven graag advies of leuke ideeën.

BOTANICAL HENNA 100% VEGAN
Een volledig natuurlijke, botanische lijn om glans, kleur, reflexen of tonen aan het haar te geven. 100% vegan. Een lijn met haar schoonheidsproducten die tegelijkertijd het haar herstructureert, versterkt en balans terug brengt. Fantastische, mooie, natuurlijke kleurlijn. 

BEAUTY FUSION ORGANIC HAIR COLOUR
Een multifunctionele beschermende kleurlijn, de eerste op de markt die wordt aangeboden voor alle kleurbehandelingen in één: GLOSS tone on tone kleur, DEMI PLUS demi-permanente kleur, Full permanente haar kleur. BEAUTY FUSION is gemaakt op oliebasis, pigmenten en actieve ingrediënten die doordringen tot de cortex. Tot 99% biologische natuurlijke ingrediënten. Heeft een anti-veroudering werking, geeft beschermende versterking, heeft een UV filter en stoot vuil af.

DIAMOND FILLER 
Een ongelofelijke oplossing om de schoonheid van jouw haar te vergroten! Een anti-aging system dat het haar versterkt, pluizend haar tegengaat en nieuw leven in het haar blaast. Dit allemaal door de ‘Filler Action’. In de beauty industrie zijn tot nu toe ‘filler producten’ vooral voor de huid gemaakt, maar nu is er een filler voor het haar ontwikkeld. Deze botox voor het haar versterkt beschadigt haar en brengt de glans terug in het haar. Dus heb jij nou té vaak de stijltang gebruikt of is je haar aangetast door de zon? Dan is deze behandeling de oplossing. Of je haar nou poreus, gevoelig, dun, breekbaar, pluizig of droog is. De Diamond Filler zorgt voor glanzend haar met volume, veerkracht, zachtheid en een anti-aging systeem. 

CAVIAR GOLD BTX THERAPY

Helder, zacht en zijdeachtig! Uw klanten zullen onmiddellijke resultaten zien die 3-4 weken duren met de Signature Caviar Treatment. Deze nieuwe 'Hair Lift'-behandeling is als Botox voor het haar, bestaande uit geconcentreerd cosmetisch collageen en kaviaarolie. De formule is een waterloos concentraat van zeer actieve cosmetische stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van haar en hoofdhuid. De ingrediënten voeden verzwakte cellen, hebben een zijdezacht aanvoelend haar en helpen uitdroging voorkomen door het toekomstige gebruik van warmtestylingstoestellen en omgevingsfactoren. Panthenol, aminozuren, vitaminen en kaviaarolie zijn hydro-voedende en anti-verouderingsingrediënten. Ze herstellen de glans, zachtheid en zachtheid van het haar, helpen het vocht vast te houden en bieden bescherming aan de hoofdhuid en het haar. Collageen zorgt voor een effectieve werking van regenererende cellen en beschermt en revitaliseert het haar tegen externe agressie.

PLASM MASK THERAPY
Bekend als het 4e element, is ons plasma 100% gemaakt met actieve ingrediënten, waardoor zwak of versleten haar zijn oorspronkelijke lichaam kan herstellen, dankzij het herstellende effect dat diep in de haarvezel werkt. Bevat geen water, verandert de kleur niet en smeert of voegt geen gewicht toe aan fijn haar, waardoor het een ideaal product is voor alle haartypes. Bevat diamantpoeder dat vanwege zijn kleine formaat en unieke hardheid een effectieve behandeling is om de hoofdhuid zachtjes te scrubben, de microcirculatie te activeren en het haar glans te geven. De zwarte parel biedt hydraterende eigenschappen dankzij het gehalte aan aminozuren, eiwitten en polysacchariden; het is een rijk marien mineraal met sporenelementen als arangoniet en silicium, allemaal essentieel voor de regeneratie van het cellulaire metabolisme. De ingrediënten werken samen met enzymen en antioxidanten die bijdragen aan de ontgiften, gezondheid en vitaliteit van de haarstructuur. Herstelt, herstructureert en geeft fne, beschadigd en behandeld haar kracht en dichtheid.