MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN - dames

KNIPPEN
Wasmassage - Knippen - Styling product € 30,-

Wasmassage - Knippen - Blowen  € 42,-
Wasmassage - Knippen - Föhnen Kort haar € 58,-
Wasmassage - Knippen - Föhnen Middel haar € 62,-
Wasmassage - Knippen - Föhnen Lang haar € 72,-

STYLING

Wasmassage - Föhnen - Kort haar € 28,-

Wasmassage - Föhnen - Middel haar € 32,-

Wasmassage - Föhnen - Lang haar € 42,-

Toeslag:  bij föhnen extra styling tool € 10,-

SPECIALS extra toeslag

Innovatis Luxury Caviar € 50,-
Innovatis Luxury Plasm € 50,-
Innovatis Luxury Caviar & Plasm € 92,-
Diamond Filler (botox hair) € 50,-


BOTANICAL HENNA

Kort haar € 30,-
Middel haar € 36,-

Lang haar € 46,-


GLOSS TONER
Kort haar € 30,-
Middel haar € 36,-
Lang Haar € 46,-


FUSION DEMI PLUS 

Uitgroei € 46-

Kort haar € 56,-

Middel haar € 66,-

Lang haar € 76,-

BEAUTY FUSION FULL COLOR

Uitgroei € 56,-

Kort haar € 66,-

Middel haar € 76,-

Lang haar € 86,-
Toeslag:  2 kleuren € 20,-

HIGH LIGHTS

Uitgroei € 60,-
½ Hoofd - Kort haar € 60,- 
½ Hoofd - Middel haar € 70,-
½ Hoofd - Lang haar € 80,-

Heel Hoofd - Kort haar € 80,-

Heel Hoofd - Middel haar € 90,-

Heel Hoofd - Lang haar € 100,-

UITLEG PRIJZEN

Coupe = Kort haar

Lengte tot schouder = Middel haar

Lengte vanaf schouder = Lang haar

½ Hoofd = Voorkant hoofd, haargroei tot oren

Heel Hoofd = Gehele hoofd
HAIR SPA 

HAIR SPA EXPERIENCE

“Gorgeous hair is the best revenge”

Bij LANETTE Hair Spa kunt u bij elke behandeling kiezen voor een extra hair spa experience.
Wij bieden verschillende treatments aan, op maat gemaakt. 

Haar moet passen bij iemands persoonlijkheid en levensstijl. Iedereen kan mooi haar hebben, maar dit betekent voor iedereen iets anders. Daarom begint elke behandeling met een luisterend oor. Op deze manier kunnen wij het juiste advies bieden over de stijl, de gezondheid van je haar en hoofdhuid die het mooiste uit jezelf haalt. 

KLEURSPECIALISATIE

We zijn gespecialiseerd in haarkleuringen. Blond, bruin, rood of koper, highlights, balayage, ombre of andere kleurschakeringen. Onze hairstylisten geven graag advies of leuke ideeën.

BOTANICAL HENNA 100% VEGAN
Een volledig natuurlijke, botanische lijn om glans, kleur, reflexen of tonen aan het haar te geven. 100% vegan. Een lijn met haar schoonheidsproducten die tegelijkertijd het haar herstructureert, versterkt en balans terug brengt. Fantastische, mooie, natuurlijke kleurlijn. 

BEAUTY FUSION ORGANIC HAIR COLOUR
Een multifunctionele beschermende kleurlijn, de eerste op de markt die wordt aangeboden voor alle kleurbehandelingen in één: GLOSS tone on tone kleur, DEMI PLUS demi-permanente kleur, Full permanente haar kleur. BEAUTY FUSION is gemaakt op oliebasis, pigmenten en actieve ingrediënten die doordringen tot de cortex. Tot 99% biologische natuurlijke ingrediënten. Heeft een anti-veroudering werking, geeft beschermende versterking, heeft een UV filter en stoot vuil af.


SPECIALS
Wij zijn ook gespecialiseerd is speciale haar behandeling, wij van LANETTE Hair Spa vinden dit erg belangrijk. We vragen veel van ons haar. Daarom is het belangrijk om het haar te onderhouden. Onze hairstylisten geven graag advies.

DIAMOND FILLER (botox hair)
Een ongelofelijke oplossing om de schoonheid van jouw haar te vergroten! Een anti-aging system dat het haar versterkt, pluizend haar tegengaat en nieuw leven in het haar blaast. Dit allemaal door de ‘Filler Action’. In de beauty industrie zijn tot nu toe ‘filler producten’ vooral voor de huid gemaakt, maar nu is er een filler voor het haar ontwikkeld. Deze botox voor het haar versterkt beschadigt haar en brengt de glans terug in het haar. Dus heb jij nou té vaak de stijltang gebruikt of is je haar aangetast door de zon? Dan is deze behandeling de oplossing. Of je haar nou poreus, gevoelig, dun, breekbaar, pluizig of droog is. De Diamond Filler zorgt voor glanzend haar met volume, veerkracht, zachtheid en een anti-aging systeem. 

CAVIAR GOLD BTX THERAPY

Helder, zacht en zijdeachtig! Uw klanten zullen onmiddellijke resultaten zien die 3-4 weken duren met de Signature Caviar Treatment. Deze nieuwe 'Hair Lift'-behandeling is als Botox voor het haar, bestaande uit geconcentreerd cosmetisch collageen en kaviaarolie. De formule is een waterloos concentraat van zeer actieve cosmetische stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van haar en hoofdhuid. De ingrediënten voeden verzwakte cellen, hebben een zijdezacht aanvoelend haar en helpen uitdroging voorkomen door het toekomstige gebruik van warmtestylingstoestellen en omgevingsfactoren. Panthenol, aminozuren, vitaminen en kaviaarolie zijn hydro-voedende en anti-verouderingsingrediënten. Ze herstellen de glans, zachtheid en zachtheid van het haar, helpen het vocht vast te houden en bieden bescherming aan de hoofdhuid en het haar. Collageen zorgt voor een effectieve werking van regenererende cellen en beschermt en revitaliseert het haar tegen externe agressie.

PLASM MASK THERAPY
Bekend als het 4e element, is ons plasma 100% gemaakt met actieve ingrediënten, waardoor zwak of versleten haar zijn oorspronkelijke lichaam kan herstellen, dankzij het herstellende effect dat diep in de haarvezel werkt. Bevat geen water, verandert de kleur niet en smeert of voegt geen gewicht toe aan fijn haar, waardoor het een ideaal product is voor alle haartypes. Bevat diamantpoeder dat vanwege zijn kleine formaat en unieke hardheid een effectieve behandeling is om de hoofdhuid zachtjes te scrubben, de microcirculatie te activeren en het haar glans te geven. De zwarte parel biedt hydraterende eigenschappen dankzij het gehalte aan aminozuren, eiwitten en polysacchariden; het is een rijk marien mineraal met sporenelementen als arangoniet en silicium, allemaal essentieel voor de regeneratie van het cellulaire metabolisme. De ingrediënten werken samen met enzymen en antioxidanten die bijdragen aan de ontgiften, gezondheid en vitaliteit van de haarstructuur. Herstelt, herstructureert en geeft fne, beschadigd en behandeld haar kracht en dichtheid.

0