HAIR TREATMENTS

AFSPRAAK MAKEN

Bij al onze haar behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van biologische en vegan producten. Wij bieden verschillende treatments aan, op maat gemaakt. 

wassen knippen fohnen

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met onze "Hairdoctors" heeft goede hoop op een toekomst met enkel good hairdays. Bij onze luxe VIP kapsalon weten ze namelijk precies hoe je haar volumineus wordt én extra gaat glanzen. Korter knippen kan natuurlijk, maar ook langere lokken kunnen ze voor je regelen, met eventueel extentions of special hair treatment. Of ga voor een complete hair make-over, want daar staat onze "Hairdoctors" ook om bekend. Terwijl ze je haar wassen met vegan en biologische producten, lig je lekker relaxt op een loungestoel: het ultieme kapperscomfort.

Als je binnenkomt voel je het meteen, hier doen wij alles om jouw mooi haar te bezorgen. Onze hairdoctors zijn echte hair care professionals en zijn de beste in hun vak. Onze passie, jarenlange ervaring en een open mind zorgen ervoor dat wij dé nieuwste technieken en behandelingen op het gebied van haar in de vingers hebben. Wij werken met hoogwaardige producten van Artègo Hair Professional, hét topmerk dat staat voor kwaliteit en respect voor mens en dier.

Haar moet passen bij iemands persoonlijkheid en levensstijl. Iedereen kan mooi haar hebben, maar dit betekent voor iedereen iets anders. Daarom begint elke behandeling met een luisterend oor. Op deze manier kunnen wij het juiste advies bieden over de stijl, de gezondheid van je haar en hoofdhuid die het mooiste uit jezelf haalt. 

Kleurspecialisatie

We zijn gespecialiseerd in haarkleuringen. Blond, bruin, rood of koper, highlights of andere kleurschakeringen. Onze hairstylisten geven graag advies of leuke ideeën.

100% Vegan

Een volledig natuurlijke, botanische lijn om glans, kleur, reflexen of tonen aan het haar te geven. 100% vegan. Een lijn met haar schoonheidsproducten die tegelijkertijd het haar herstructureert, versterkt en balans terug brengt. Fantastische, mooie, natuurlijke kleurlijn.

Organic

Een multifunctionele beschermende kleurlijn, de eerste op de markt die wordt aangeboden voor alle kleurbehandelingen in één: GLOSS tone on tone kleur, DEMI PLUS demi-permanente kleur, Full permanente haar kleur. BEAUTY FUSION is gemaakt op oliebasis, pigmenten en actieve ingrediënten die doordringen tot de cortex. Tot 99% biologische natuurlijke ingrediënten. Heeft een anti-veroudering werking, geeft beschermende versterking, heeft een UV filter en stoot vuil af.

Haarstylen

AFSPRAAK MAKEN

Tarieven

Knippen + Blowen incl. wassen

€ 48,-

Knippen + Föhnen incl. wassen vanaf

€ 60,-

Föhnen incl. wassen vanaf

€ 34,-

Beauty Fusion Color - Uitgroei (max 3 cm)

€ 50,-

Beauty Fusion Full Color vanaf

€ 74,-

Toner Gloss vanaf

€ 52,-

High Lights vanaf

€ 60,-

+OPTIE Steam Care Therapy incl. Keratine ampul

€ 40,-

+OPTIE Föhnen na kleuring vanaf

€ 28,-

+OPTIE Knippen bij kleuring vanaf

€ 34,-