BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN 
Hifu 1 zone  € 160,00
Hifu 2 zones  € 280,00 

Hifu gezicht   € 400,00
HIFU ANTI-AGING

High Untensity Focused Ultrasound (HIFU) is een alternatief voor een invasieve "gezichtsverjonging" operatie. Deze betrouwbare technologie behandelt alleen de juiste huidlagen (d.w.z. de geluidsenergie wordt gericht op de diepere huidlagen die behandeling nodig hebben; de bovenste huidlaag wordt ontzien, maar profiteert door het ondersteunend effect).Ook is het een behandelmethode waarbij de specialist(e) letterlijk kan zien (op het scherm) wat er gebeurt. Dit maakt het mogelijk zeer precies te werken met een mooi resultaat. Een niet-chirurgische face lift verstrakking wordt meer en meer populair in de esthetische geneeskunde over de ganse wereld. De energie creëert thermische coagulatie op die bedoelde lagen van huidweefsel zonder schade aan te brengen aan de oppervlakte huid. Dit stimuleert op natuurlijke wijze het regeneratieproces en de aanmaak van collageen.De vorming van nieuw collageen zorgt voor een langdurende facelift verstrakking. Daarnaast verbeteren de teint en huidstructuur ook zichtbaar.

SNEL RESULTAAT
De mooie en elastische veranderingen beginnen à 30 minuten na de eenmalige en eenvoudige ­HIFU behandeling en werken nog lange tijd door. Optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 ­maanden. Het collageenregeneratieproces gaat door tot 6 maanden na de eerste behandeling. Gedurende de behandeling kun je soms een klein beetje een oncomfortabel gevoel hebben, zoals een tinteling of een warmteprikje. Dit gevoel varieert van persoon tot persoon maar is zeer kortstondig; alleen op het ogenblik dat de energie wordt geleverd. De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone: een totale ­gelaats- en halslift duurt circa 45 à 120 minuten. Er is geen hersteltijd nodig, dus je kunt na de behandeling meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. Het is mogelijk dat er eerst een beetje roodheid of een lichte zwelling zichtbaar is, of dat je een tintelend gevoel ervaart. Dit verdwijnt meestal echter al voordat je de behandelruimte verlaat en in elk geval binnen enkele uren. Dit geeft tevens aan dat het heilzame proces van collageendegeneratie is begonnen

ZONE KEUZE
Kaaklijn - Onderkin - Hals - Rondom de Lippen - Rondom de Ogen - Wangen - Voorhoofd

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 3 behandelingen nodig per jaar.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.

VOOR DE BEHANDELING

Half uur van te voren 800 gr paracetamol innemen. En gelieve Make-Up loos naar uw behandel afspraak komen.

0