HIGH FREQUENCY SCALP TREATMENT

AFSPRAAK MAKEN

High frequency Hair Loss Therapy is de huidige trend van hoofdhuid verbetering door middel van High Frequency. Haar heeft een belangrijke psychologische en sociologische betekenis. Dun en weinig haar kan leiden tot onzekerheid en zelfs tot depressie.

Hoog frequente behandeling is in wezen een vasodialator, het verhoogt de bloedtoevoer naar de haarzakjes tijdens de behandeling. Het werkt door de bloedtoevoer naar de haarzakjes te stimuleren, waardoor essentiële voedingsstoffen naar de haarbol worden getrokken, wat een gezondere en sterkere groei van individuele haren stimuleert.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen styling product in je haar aanbrengen.

Nazorg

Gedurende 4 uur geen gebruik maken van styling producten na een high frequency behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden.

Verzorging
Vraag in de kliniek naar de juiste haar verzorgingsproducten en thuisstimulatie producten, zodat je met deze behandeling nog  meer resultaat kan boeken.

Interval:  wekelijks

Afhankelijk van het soort hoofdhuidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

TARIEF

HIGH FREQUENCY SCALP THREATMENT 

Tarief  € 80,-

AFSPRAAK MAKEN

KUUR TARIEVEN

HIGH FREQUENCY SCALP TREATMENT - kuur 4x

Tarief  € 300,-

HIGH FREQUENCY SCALP TREATMENT - kuur 8x

Tarief  € 560,-

HIGH FREQUENCY SCALP TREATMENT - kuur 12x

Tarief  € 780,-

HIGH FREQUENCY SCALP TREATMENT - kuur 16x

Tarief  € 960,-