Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Hyamino Care 75 Booster Face € 200,-

Hyamino Care 75 Booster Body per 2 ml  € 200,-

Bij deze behandelingen kan je een extra "mix & match"

behandeling bijboeken. Voor meer info klik hier

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK


SEPTEMBER DEAL

Hyamino Care 75 Booster Face twv € 200,- voor € 140,-

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK - DEALS


De behandeling

- Vervolg medisch dossier
- Hyamino Care 75 Booster 
- Aanbrengen en zone massage met herstelde crème

Interval

2 - 4 weken

Voor een optimaal resultaat

3 – 6 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen. 

HYAMINO CARE 75 BOOSTER

Hyamino Care 75 is ontwikkeld en vervaardigd in Italië, dankzij de jarenlange ervaring en met de steun van de grote Italiaanse onderzoekscentra is er een nieuw product ontwikkeld. Hyamino Care 75 is gebaseerd op innovatief niet-verknoopt hyaluronzuur met 4 unieke aminozuren in een optimale formule.

Een HyaminoCare 75 behandeling is een behandeling met een injectable die op de meest efficiënte manier de huid van binnenuit terug opbouwt en verbetert. Een duurzame huidverbeteraar. De werkzaamheid zit in de gepatenteerde combinatie van 4 essentiële aminozuren en verschillende soorten hyaluronzuur. Samen geven ze de huid alle benodigde bouwstenen waarbij de huid zichzelf snel herstelt van oxidatieve en regeneratieve schade (fijne lijntjes, slapte, verkleuring).

Zichtbaar resultaat

Het resultaat is meteen na de behandeling al zichtbaar, de klant ziet direct een vollere en meer stralende huid. De verdere verbetering zal tussen de 30 en 60 dagen verder zichtbaar worden en nog tot 3 maanden verder doorzetten. Het is dus geen tijdelijk effect of enkel een filler voor volume, maar een rijke cocktail aan zuivere en hoogwaardige aminozuren en hyaluronzuur. De stoffen zijn zo natuurlijk en huideigen dat ze meteen worden opgenomen en terecht komen in de gewenste proteïnestructuren zoals collageen en elastine. Dit zorgt voor meer volume en veerkracht in de huid.

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.


Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.