JPX3 BIO SKIN BOOST

AFSPRAAK MAKEN

De JPX3 biorevitalization peeling is de nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling. Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect. JPX3 is een professionele peeling behandeling die verkleuringen in de huid vermindert en oppervlakkige rimpels doet verdwijnen. Het helpt de huid beter hydrateren en werkt mee in de strijd tegen acne en comedonen. Dankzij het gebruik van een gepatenteerd mengsel van organische zuren en antioxidanten krijgen we een gladde, heldere en verfriste huid.

JPX3 is een professionele behandeling van slechts 30 minuten met een direct resultaat. Dit unieke Pro-Age Concept is ontwikkeld op de biologische behoeften van hun huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen. De behandeling werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Door een zachte massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine.

Deze behandeling zorgt voor

  • Intensieve hydratatie
  • Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
  • Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
  • Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
  • Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
  • Aanmaak van collageen en elastinevezels
  • Verminderen fijne rimpels

Nazorg
Geef u huid de rust, dus geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco). Blacklight na de bio peeling gedurende 4 tot 6 weken vermijden. De dag van en na de behandeling kan uw huid iets rood aandoen, maar dit is tijdelijk en trekt snel (binnen een dag) weer weg. 
Weinig hersteltijd, downtime of frosting na deze behandeling. Afhankelijk van de huidconditie kan in de dagen na de behandeling soms plaatselijk een zeer lichte schilfering /vervelling optreden. Dit herstelt zich echter zeer snel. Breng gedurende een week na de behandeling, dagelijks 2-3 keer per dag een verzorgend product aan, onze medewerksters geven u hiervoor tips na de behandeling.  Voorkomen heel heet  douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 3 weken na de behandeling. Bescherm uw huid tegen direct zonlicht en breng altijd dagelijks een SPF aan met een hoge beschermingsfactor. (SPF 30/50) Voorkom zoveel mogelijk fel zonlicht tot 6 weken na de behandeling.

Interval

Om de twee weken. afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

JPX3 SKIN BOOST GELAAT

Tarief  € 100,-

JPX3 SKIN BOOST DECOLLETÉ

Tarief  € 100,-