BOEK HIER UW AFSPAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

UITLEG PRIJZEN  

Coupe = Kort
Lengte tot schouder  = Middel
Lengte vanaf schouder  = Lang
½ Head = Voorkant hoofd, haargroei tot oren
Full Head = Gehele hoofd

PRIJZEN  KNIPPEN
Knippen (no dry) € 30,-

PRIJZEN STYLING

Quick dry - alle lengtes € 15,-
Blowen  - alle lengtes € 30,-
Föhnen - Kort € 30,-

Föhnen - Middel € 35,-

Föhnen - Lang € 45,-

Toeslag bij föhnen: Extra styling tool € 10,-

PRIJZEN - BASIS KLEUR

Botanical Henna - Kort € 30,-

Botanical Henna - Middel € 35,-

Botanical Henna - Lang € 45,-

Beauty Fusion Glossy - Kort € 40,-

Beauty Fusion Glossy  - Middel € 45,-

Beauty Fusion Glossy  - Lang € 55,-

Beauty Fusion Full Color - Uitgroei € 55,-*

Beauty Fusion Full Color - Kort € 65,-

Beauty Fusion Full Color - Middel € 75,-

Beauty Fusion Full Color - Lang € 90,-
* Uitgroeikorting op basis van binnen 4 weken € 10,- korting

PRIJZENSPECIALE KLEURTECHNIEKEN Highlights/Lowlights/Ballayage

Color Specials ½ Head - Kort € 55,-

Color Specials ½ Head - Middel € 65,-

Color Specials ½ Head - Lang € 80,-
Color Specials Full Head - Kort € 75,-

Color Specials Full Head - Middel € 95,-

Color Specials Full Head - Lang € 120,-

PRIJZEN SPECIALS 

Diamond Filler (botox hair) € 45,-

Ice Shine Therapy € 45,-

Caviar Gold BTX Therapy € 45,-

Plasm Mask Therapy € 45,-
KAPSALON 

Haar moet passen bij iemands persoonlijkheid en levensstijl. Iedereen kan mooi haar hebben, maar dit betekent voor iedereen iets anders. Daarom begint elke behandeling met een luisterend oor. Op deze manier kunnen wij het juiste advies bieden over de stijl, de gezondheid van je haar en hoofdhuid die het mooiste uit jezelf haalt. 


KLEURSPECIALISATIE

We zijn gespecialiseerd in haarkleuringen. Blond, bruin, rood of koper, highlights, balayage, ombre of andere kleurschakeringen. Onze hairstylisten geven graag advies of leuke ideeën.

BOTANICAL HENNA 100% VEGAN
Een volledig natuurlijke, botanische lijn om glans, kleur, reflexen of tonen aan het haar te geven. 100% vegan. Een lijn met haar schoonheidsproducten die tegelijkertijd het haar herstructureert, versterkt en balans terug brengt. Fantastische, mooie, natuurlijke kleurlijn. 

BEAUTY FUSION ORGANIC HAIR COLOUR
Een multifunctionele beschermende kleurlijn, de eerste op de markt die wordt aangeboden voor alle kleurbehandelingen in één: GLOSS tone on tone kleur, DEMI PLUS demi-permanente kleur, Full permanente haar kleur. BEAUTY FUSION is gemaakt op oliebasis, pigmenten en actieve ingrediënten die doordringen tot de cortex. Tot 99% biologische natuurlijke ingrediënten. Heeft een anti-veroudering werking, geeft beschermende versterking, heeft een UV filter en stoot vuil af.


SPECIALS
Wij zijn ook gespecialiseerd is speciale haar behandeling, wij van Lanette Hair Salon vinden dit erg belangrijk. We vragen veel van ons haar. Daarom is het belangrijk om het haar te onderhouden. Onze hairstylisten geven graag advies.

DIAMOND FILLER (botox hair)
Een ongelofelijke oplossing om de schoonheid van jouw haar te vergroten! Een anti-aging system dat het haar versterkt, pluizend haar tegengaat en nieuw leven in het haar blaast. Dit allemaal door de ‘Filler Action’. In de beauty industrie zijn tot nu toe ‘filler producten’ vooral voor de huid gemaakt, maar nu is er een filler voor het haar ontwikkeld. Deze botox voor het haar versterkt beschadigt haar en brengt de glans terug in het haar. Dus heb jij nou té vaak de stijltang gebruikt of is je haar aangetast door de zon? Dan is deze behandeling de oplossing. Of je haar nou poreus, gevoelig, dun, breekbaar, pluizig of droog is. De Diamond Filler zorgt voor glanzend haar met volume, veerkracht, zachtheid en een anti-aging systeem. 

ICE SHINE THERAPY

Ice Shine is speciaal ontwikkelt om de gele tinten uit je blonde of grijze haar te neutraliseren. Het is geschikt voor je natuurlijke haarkleur, maar ook haar dat is ontkleurd, gehighlight of gekleurd heeft baat bij de Ice Shine producten. De violette pigmenten van Ice Shine halen de gele tonen uit het haar en geven het een ijzig koude finish. Extracten van katoen en wakame maken het haar zacht en glanzend. De Ice-shine therapy is een heerlijke behandeling voor blond en grijs haar waar ongewenste gele tonen in achter zijn gebleven. De violette pigmenten in de Ice-Shine producten verwijderen de gele gloed uit het haar. Ook voorkomen de producten dat de gele tinten weer terugkomen in het haar. En dat allemaal zonder de kleur van het haar aan te tasten. Het haar herstelt, glanst en wordt gehydrateerd, waardoor het zijdezacht aanvoelt.


CAVIAR GOLD BTX THERAPY
Helder, zacht en zijdeachtig! Uw klanten zullen onmiddellijke resultaten zien die 3-4 weken duren met de Signature Caviar Treatment. Deze nieuwe 'Hair Lift'-behandeling is als Botox voor het haar, bestaande uit geconcentreerd cosmetisch collageen en kaviaarolie. De formule is een waterloos concentraat van zeer actieve cosmetische stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van haar en hoofdhuid. De ingrediënten voeden verzwakte cellen, hebben een zijdezacht aanvoelend haar en helpen uitdroging voorkomen door het toekomstige gebruik van warmtestylingstoestellen en omgevingsfactoren. Panthenol, aminozuren, vitaminen en kaviaarolie zijn hydro-voedende en anti-verouderingsingrediënten. Ze herstellen de glans, zachtheid en zachtheid van het haar, helpen het vocht vast te houden en bieden bescherming aan de hoofdhuid en het haar. Collageen zorgt voor een effectieve werking van regenererende cellen en beschermt en revitaliseert het haar tegen externe agressie.

PLASM MASK THERAPY
Bekend als het 4e element, is ons plasma 100% gemaakt met actieve ingrediënten, waardoor zwak of versleten haar zijn oorspronkelijke lichaam kan herstellen, dankzij het herstellende effect dat diep in de haarvezel werkt. Bevat geen water, verandert de kleur niet en smeert of voegt geen gewicht toe aan fijn haar, waardoor het een ideaal product is voor alle haartypes. Bevat diamantpoeder dat vanwege zijn kleine formaat en unieke hardheid een effectieve behandeling is om de hoofdhuid zachtjes te scrubben, de microcirculatie te activeren en het haar glans te geven. De zwarte parel biedt hydraterende eigenschappen dankzij het gehalte aan aminozuren, eiwitten en polysacchariden; het is een rijk marien mineraal met sporenelementen als arangoniet en silicium, allemaal essentieel voor de regeneratie van het cellulaire metabolisme. De ingrediënten werken samen met enzymen en antioxidanten die bijdragen aan de ontgiften, gezondheid en vitaliteit van de haarstructuur. Herstelt, herstructureert en geeft fne, beschadigd en behandeld haar kracht en dichtheid.

0