KERATIN HAIR

AFSPRAAK MAKEN

Proteïne haar behandeling werkt door gehydrolyseerde proteïnen aan de haarschubben te hechten om de schubben laag te verharden.
Dit helpt de haarstrengen van buiten naar binnen te herstellen. Proteïne wordt gebruikt voor kracht, glans, hydratatie en om breuk te verminderen. Het helpt tijdelijk beschadigde delen van het haar te herstellen door gaten in de cuticula op te vullen. En het houdt het haar gehydrateerd door het verlies van water uit het haar te beperken.

Waarom is proteïne zo duur?

Proteïne wordt voornamelijk vervaardigd uit melkwei, een restproduct dat vrijkomt bij uit melk geproduceerde kaas. Het verminderde aanbod en de toegenomen vraag zorgden daardoor voor een stijging van 350 procent in de prijs van Whey Proteine Isolate en ruim 100 procent in de prijs van Whey Proteine Concentrate.

Wat is het verschil tussen keratine en proteïne behandeling?

Verlies aan keratine (proteïne) kent vele oorzaken en zorgt ervoor dat het haar minder sterk en breekbaar wordt. Bij een keratine behandeling is keratine het bestanddeel dat ervoor zorgt dat het haar weer sterker wordt. Formaldehyde vrije keratine behandelingen worden tegenwoordig ook proteïne behandelingen genoemd.

Hoe vaak proteïne mag je behandeling?

Wij raden aan om een proteïne haar behandeling maandelijks te boeken. Wil je vaker dan minimaal om de 2 weken..

Na de behandeling 
Probeer je haar drie dagen na de behandeling niet te wassen. Tijdens de behandeling is er een klein laagje om je haar heen gelegd, dat je haar gaat beschermen. Dit laagje moet een beetje 'uitharden'. Om die reden is het verstandig om de eerste dagen geen water of andere haarproducten te gebruiken.

AFSPRAAK MAKEN

TARIEVEN

tarief is inclusief wassen en föhnen

KERATIN HAIR - KORT (coupe) 

Tarief  € 120,-

KERATIN HAIR - MIDDEL (tot schouders) 

Tarief  € 140,-

KERATIN HAIR - LANG (tot bh bandje) 

Tarief  € 160,-

KERATIN HAIR - EXTR LANG (vanaf bh bandje) 

Tarief  € 180,-

+OPTIE  Haarpunten bijknippen

Tarief  € 16,-

+OPTIE  Extra dik haar vanaf

Tarief  € 20,-