LASH LIFT

AFSPRAAK MAKEN

Lash Lift oftewel wimper lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Een lashlift opent je ogen en is geweldig voor wat nét wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers. Een wimperkruller zorgt voor een continue knik in je wimpers wat op den duur zorgt voor het afbreken van je wimpers. In plaats van een traditioneel permanent dat alleen je wimpers rond maakt, zorgt een lashlift er ook voor dat de wimpers meer volume krijgen en omhoog komen, zodat je het uiterlijk van dikkere wimpers krijgt. Het zogenoemde liften. 

Belangrijk daarvoor is dat de wimpers schoon zijn voor aanvang van de behandeling, draag daarom geen mascara op de dag van de lashlift.

Hoe vaak mag je een Lashlift doen?

Hoe vaak kun je een wimperlift doen? Na ongeveer zes tot tien weken is het oké om een ​​nieuwe wimperlift te doen. Het is belangrijk om ze niet te dicht op elkaar te doen, zodat ze niet op de wimpers slijten. Elke persoon verliest ongeveer drie tot vijf wimpers per dag.

Wat mag je niet na lash lift?

De eerste 24 uur na de behandeling dient u een aantal regels in acht te nemen:

Niet in de ogen wrijven.

De ogen droog houden (niet reinigen, niet douchen)

Geen oogcreme.

Geen mascara.

Niet zwemmen.

Geen sauna of stoombaden.

AFSPRAAK MAKEN

LASH LIFT + KERATIN

Tarief  € 60,-

LASH LIFT + KERATIN + TINTING

Tarief  € 70,-