LASH & BROW LIFT

AFSPRAAK MAKEN

Lash Lift

Lash Lift oftewel wimper lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Een lashlift opent je ogen en is geweldig voor nét wat meer volume dan mascara of een wimperkruller kan geven. Bovendien is het een stuk minder schadelijk voor je wimpers. Een wimperkruller zorgt voor een continue knik in je wimpers wat op den duur zorgt voor het afbreken van je wimpers. In plaats van een traditioneel permanent dat alleen je wimpers rond maakt, zorgt een lash lift er ook voor dat de wimpers meer volume krijgen en omhoog komen, zodat je het uiterlijk van dikkere wimpers krijgt. Het zogenoemde liften. Belangrijk daarvoor is dat de wimpers schoon zijn voor aanvang van de behandeling, draag daarom geen mascara op de dag van de lashlift.

Hoe vaak mag je een Lash lift doen?

Na ongeveer zes tot tien weken is het oké om een ​​nieuwe wimperlift te doen. Het is belangrijk om ze niet te dicht op elkaar te doen, zodat de wimpers niet slijten. Elke persoon verliest ongeveer drie tot vijf wimpers per dag.

Wat mag je niet na lash lift?

De eerste 24 uur na de behandeling dient u een aantal regels in acht te nemen:

- Niet in de ogen wrijven.

- De ogen droog houden (niet reinigen, niet douchen)

- Geen oogcreme.

- Geen mascara.

- Niet zwemmen.

- Geen sauna of stoombaden.

Brow Lift

Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

De Brow Lift behandeling is een complete behandeling, inclusief shapen, tweezen en stylen van de wenkbrauwen. Elke behandeling wordt afgesloten met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E.

AFSPRAAK MAKEN

LASH LIFT + KERATIN

Tarief  € 60,-

LASH LIFT + KERATIN + TINTING

Tarief  € 70,-