BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN
Wenkbrauwen Modelleren & Henna Tinting € 46,-
Wenkbrauwen Modelleren & Verven € 30,-
Lash Lift  & Tinting € 56,-

Brow Vitamin € 80,-

LASHES AND EYEBROWS

HENNA BROW
Een nieuw tijdperk in wenkbrauwen verven is aangebroken. BrowTycoon Henna tint biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwen verven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauw verf kleurt alleen de wenkbrauw haren, maar Henna tint kleurt zowel de haar als ook de huid.

Een BrowTycoon Henna behandeling begint met een uitgebreide Voor behandeling; wij scrubben in en rondom de wenkbrauwen om zo dode huidcellen te verwijderen en voor het hoogst haalbare resultaat, ten slotte een speciale shampoo wordt gebruiken we een speciale shampoo voor het openen van de haar schubben zodat de henna tint goed in de haartjes kunnen dringen. Een ware SPA behandeling voor de wenkbrauwen.

LASH LIFT

Deze wimper lift met aanvullend een behandeling met de 3D Gold Lash Filler en Keratin & Collageen Laminator welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers is uniek in Nederland.

De producten van Mrs. LashLift zijn ontwikkelt met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift erin geslaagd een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden maar toch uiterst mild en veilig te gebruiken zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. De producten van Mrs. LashLift zijn geproduceerd binnen de EU, 100% dierproefvrij, vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en regelgeving.

BROW VITAMIN

Is een speciale behandeling waarbij de haarwortels worden geactiveerd door gebruik van speciale hair peptides cocktails die worden geïnjecteerd door middel van de dermapen, dit zorgt voor extra haargroei. Deze behandeling is volledig schadeloos en op natuurlijke basis. Geschikt voor vrouwen en mannen die hun wenkbrauwen die bijvoorbeeld verkeerd hebben geëpileerd of door ziekte haarverlies hebben geleden of door te vaak verven of verkeerd toegepaste microblading haarverlies hebben gehad aan hun wenkbrauwenWij snappen dat je nu denkt eerst zien en dan geloven.. En wij vrouwen willen meestal gelijk resultaat. Deze behandeling vergt iets meer geduld maar wel met resultaat op de langere termijn. De behandeling zelf is volledig schadeloos en op natuurlijke basis.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Gemiddeld heeft u 6 sessies nodig voor 25% meer haargroei en 8 sessies ongeveer 50% meer haargroei Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. 

INTERVAL

2 weken