BOEK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN
Wenkbrauwen Modelleren & Henna Tinting € 45,-
Wenkbrauwen Modelleren & Verven € 30,-
Lash Lift  & Tinting € 55,-LASHES AND EYEBROWS

HENNA BROW
Een nieuw tijdperk in wenkbrauwen verven is aangebroken. BrowTycoon Henna tint biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwen verven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauw verf kleurt alleen de wenkbrauw haren, maar Henna tint kleurt zowel de haar als ook de huid.

Een BrowTycoon Henna behandeling begint met een uitgebreide Voor behandeling; wij scrubben in en rondom de wenkbrauwen om zo dode huidcellen te verwijderen en voor het hoogst haalbare resultaat, ten slotte een speciale shampoo wordt gebruiken we een speciale shampoo voor het openen van de haar schubben zodat de henna tint goed in de haartjes kunnen dringen. Een ware SPA behandeling voor de wenkbrauwen.

LASH LIFT

Deze wimper lift met aanvullend een behandeling met de 3D Gold Lash Filler en Keratin & Collageen Laminator welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers is uniek in Nederland.

De producten van Mrs. LashLift zijn ontwikkelt met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift erin geslaagd een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden maar toch uiterst mild en veilig te gebruiken zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. De producten van Mrs. LashLift zijn geproduceerd binnen de EU, 100% dierproefvrij, vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en regelgeving.

0