MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

LED Mesolicht 12 min. € 30,-
LED Mesolicht 24 min. € 55,-

LED MESOLICHT THERAPY

LED- of Light Emitting Diode-therapie staat bekend om zijn vermogen om het genezingsproces van de huid te versnellen. Huidcellen krijgen een verjongende, anti-aging boost waardoor de bloedstroom toeneemt, waardoor voedingsstoffen naar de behandelde gebieden worden gebracht, evenals de productie van fibroblasten en collageen wordt gestimuleerd om je huid te versterken en het verouderingsproces te bestrijden. Antyage is het meest geavanceerde en krachtige medische hulpmiddel voor led-fototherapie dat beschikbaar is om een ​​breed scala aan zorgen te behandelen.

Antyage LED maakt gebruik van het enorme 'fotomodulerende' potentieel dat door LED's van Light Emitting Diodes wordt geboden om de toestand van de patiënt in meerdere gevallen te genezen of aanzienlijk te verbeteren. Ontwikkeld met de meest geavanceerde RGB-LED's, maakt Antyage LED gebruik van het volledige spectrum aan nuttige lampjes (van RGB tot infrarood). Combinaties van lichtsoort en sterkte zijn voorgeprogrammeerd om de relevante huidzorg te behandelen.

Het wetenschappelijke bewijs met betrekking tot LED's hoopt zich op om, afhankelijk van de gekozen kleur en intensiteit, een actie op de cellen van het gezicht en lichaam te markeren. 

Het licht komt de huid binnen en wordt opgenomen door de cellen van het lichaam om micro-organismen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor energieproductie en anti-aging. Deze techniek activeert en leidt op een natuurlijke manier tot een verbetering van de oxygenatie, het functioneren en de afweer van de weefsels.

VOORDELEN

▪ Geen warmte of bijwerkingen

▪ Voor elke huidtype en elke huidskleur

▪ Behandelingen zijn inzetbaar in alle seizoenen, gehele jaar door

▪ Behandelingen zijn inzetbaar: gezicht, nek, decolleté, hoofdhuid en het hele lichaam

▪ Ze zorgen voor een ontspannend, rustgevend en ontstekingsremmend effect. 

BEHANDELINGEN 

Actieve Acne

Striae

Anti Aging

Fijne Lijntjes

Psoriasis

Rosacea / Roodheid

Rimpels

Haargroei stimulatie

Inflammatoire reuma

Hyper pigmentatie

Ontstekingsremmend

Geïrriteerde huid

Bruine vlekken

Blauwe plekken

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 10 behandelingen nodig met een interval van 1x of 2x per week.0