BOEK HIER UW AFSPAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN​

Lip Smoothie 1,0 ml € 220,-

extra optie: LED mesolicht € 10,-LIP SMOOTHIE


Voor altijd zachte lippen? Heeft u wel eens last van droge lippen? In de zomer ontstaan droge lippen door de zon, in de winter door het koude weer. Maar u kunt ook altijd last hebben van droge lippen. Wanneer u altijd last heeft van droge lippen helpen trucjes als lippenbalsem, water drinken en vitamines slikken vaak niet meer. Het ontstaan van droge lippen kan vele oorzaken hebben. Een teveel aan zonlicht, een koude winter, te weinig drinken, verkeerde eetgewoontes. Door de lippen te injecteren met een speciale soft lipfiller wordt de vochtbalans hersteld en voelen uw lippen weer zacht en aangenaam aan. Deze behandeling wordt ook wel een lip smoothie genoemd. 

Het effect van de lip smoothie is niet direct merkbaar. De gebruikte producten trekken binnen enkele weken vocht aan onder de huid zodat uw lippen van binnenuit gehydrateerd worden. De lippen krijgen hun glans terug en voelen weer zacht en aangenaam aan. Deze behandeling is niet zo zeer geschikt voor het opvullen van te kleine lippen maar meer om wat meer body/ glans aan de lippen te geven.(Zoals u ook krijgt bij het opdoen van een goede lipgloss).  Voor een echte lipvergroting is deze methode niet geschikt. Injecties doormiddel van de mesogun  

VOORZORGSMAATREGEL

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NA DE BEHANDELING

Mogelijke risico’s van deze behandeling zijn onder andere: Allergische reactie, infectie, verharding of inkapseling van het materiaal, bloeduitstorting (blauwe plekken), tegenvallende cosmetische resultaten, plooien of lijnen en eventueel noodzakelijke vervolgbehandelingen. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze verdwijnen meestal spontaan binnen 2 tot 7 dagen na injectie

NAZORG

Bindweefselmassage en behandeling bij de tandarts, kaakchirurg of mondhygiënist is in de eerste 2 weken na de behandeling niet toegestaan. Scrubben, peelings, bindweefselmassage, warme douche, zonnebank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up en alcoholische dranken is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. 

BELANGRIJK

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Vandaar dat wij geen lip smoothie of fillers plaatsen over eerder gezette fillers die elders geïnjecteerd zijn. Onze lip smoothie  kan na gehele uitwerking geplaatst worden.

0