LIPO CAVITATIE CAVITACELL

AFSPRAAK MAKEN

CavitaCELL is een nieuwe manier om vet te verwijderen door middel van geluidsgolven. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde medische cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, zodat er per behandeling slechts kleine zones behandeld kunnen worden. De behandeling kan worden toegepast op o.a. bovenbuik en onderbuik (zie onderaan pagina overig zones)

Reken definitief af met uw probleemzones. CavitaCELL maakt het mogelijk om op volledig pijnloze manier vetcellen definitief te verwijderen. Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep. CavitaCELL biedt dé oplossing voor definitieve afrekening met hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied: stabiele medische cavitatie. 

CavitaCELL, introduceert de nieuwste technologische ontwikkelingen die het gebruik van de energie die vrijkomt in een dergelijke implosies op een gecontroleerde manier in de richting van een effectieve behandeling tegen lipodystrophies of gelokaliseerde vetten toe te staan. Voor dit doel wordt gebruikt groot bereik en compressie energiefrequenties met verminderde thermische effecten, die samen met een geavanceerd regelmechanisme werkparameters en automatische instelling van de optimale frequentie volgens de verschillende weefsels, het meest doeltreffende technologische keuze voor de no-operatie body modelleren in een pijnloze, zeker en effectieve manier.

Voor de behandeling

Het belangrijk om al 24 uur voor uw behandeling al te beginnen met het drinken van 2 liter.

Behandeling

Na het aanbrengen van een contact gel wordt het handstuk van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een PRESSOTHERAPY behandeling uit te voeren voor een snelle afvoer.

Na de behandeling

Drink voldoende water voor de afvoer van de losgemaakte vetten. Drink minimaal 2 liter water voor de afvoer van de losgemaakte vetten. Let goed op uw voeding. Wij raden zo min mogelijk koolhydraten en geen alcohol te nemen in uw voedingsprogramma,. Dagelijks minimaal half uurtje wandelen, fietsen of enkele malen traplopen.

Interval:  wekelijks

Afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

LIPO CAVITATIE CAVITACELL 

Tarief  € 80,-

LIPO CAVITATIE CAVITACELL INTAKE & TRY-OUT (éénmalig)

Tarief  € 60,-

LIPO CAVITATIE CAVITACELL - kuur 4x

Tarief  € 300,-

LIPO CAVITATIE CAVITACELL - kuur 8x

Tarief  € 560,-

LIPO CAVITATIE CAVITACELL - kuur 12x

Tarief  € 780,-

LIPO CAVITATIE CAVITACELL - kuur 16x

Tarief  € 960,-

VACUÜM CAVITATIE V-SHAPE BUIK 

Tarief  € 80,-

VACUÜM CAVITATIE V-SHAPE BUIK INTAKE & TRY-OUT (éénmalig)

Tarief  € 60,-

VACUÜM CAVITATIE V-SHAPE BUIK - kuur 4x

Tarief  € 300,-

VACUÜM CAVITATIE V-SHAPE BUIK - kuur 8x

Tarief  € 560,-

VACUÜM CAVITATIE V-SHAPE BUIK - kuur 12x

Tarief  € 780,-

VACUÜM CAVITATIE V-SHAPE BUIK - kuur 16x

Tarief  € 960,-

+OPTIE  PRESSOTHERAPY

Tarief  € 30,-

+OPTIE  EMSCULPT per zone

Tarief  € 40,-

+OPTIE  KRUIDENSTEMPEL AFVOERMASSAGE  per zone

Tarief  € 40,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten niet berekend

Tarief  € 40,-