MAAND DEALS

AFSPRAAK MAKEN

Profiteer maandelijks van aantrekkelijke kortingen.

Iedere maand hebben we weer unieke aantrekkelijke maand "deals" met hoge kortingen op populaire producten en behandelingen.
Bekijk hieronder per maand wat de deals zijn. 

FEBRUARI DEALS

Gepolisch Selenia Aqualux Facial twv € 48,- voor maar € 50,-

Een natuurlijk gehydrateerde huid is mooi, strak, stralend, jong. Het is het interne en externe water dat de toon en vitaliteit van de huid garandeert. Hydratatie in stand houden is daarom een ​​onmisbaar element voor het welzijn en de schoonheid van de huid. Het evenwicht van de huidmicro-organismen die normaal op het huidoppervlak leven, is ook erg belangrijk om de afweer actief te houden en het binnendringen van vreemde stoffen, het ontstaan ​​van ontstekingen en het verlies van elasticiteit te voorkomen. Deze behandeling is voor de normale tot oudere huid.
meer info

EJAL40 Skinbooster twv € 240,- voor maar € 180,-

Een EJAL40 behandeling is een natuurlijke huid verstrakkende behandeling met hyaluronzuur.
De EJAL40 behandeling is breed toepasbaar ter verbetering van de conditie van de huid.

X-Tone 30 min twv € 100,- voor maar € 50,-

Vorm afslanken, verhoging van de tonus en versteviging van de weefsels van het hele lichaam op een praktische, snelle en moeiteloze manier. Het vinden van de vormen en het verloren silhouet is gemakkelijk en comfortabel. De X-Tone voort spierstimulatie uit die geschikt is voor iedereen. Deze lichaam shape behandeling hervormt en versterkt het lichaam op onderstaande zones. Zone keuze: Buik, Bovenarmen of Achterkant Bovenbenen

meer info

EMSculpt twv € 80,- voor maar € 40,-

De EMSculpt is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator in de geschiedenis. De gestimuleerde spieren zorgen voor een verhoogde bloedcirculatie en voor verbranding van calorieën. Tevens draagt deze stimulatie bij aan een verhoogde spieropbouw terwijl er vet wordt verbrand. EMSculpt is ontworpen voor esthetische doeleinden. Het is baanbrekende technologie in niet-invasieve lichaamscontouren, omdat het vet verbrandt en spieren opbouwt.
EMSculpt zorgt voor 20.000 tot 30.000 contracties van de spieren en dat voelt als een intensieve work-out. Dit noemen we inactieve training. Deze training geeft hetzelfde effect op het menselijk lichaam: spieropbouw en vetafbraak.

meer info