MASSAGES

Neem nu eens even tijd voor jezelf en maak een afspraak voor een van onze massages. Doe je ogen dicht en ervaar hoe de vermoeidheid en stress van je af glijden als je een van onze heerlijke massages ondergaat. Een massage zorgt ervoor dat je je als herboren voelt. Je spieren en gewrichten zijn weer soepel, je huid is warm en die frons op je gezicht is verdwenen. Je voelt je goed 

AROMA OLIE ONTSPANNINGMASSAGE

Ervaar deze ontspannende body massage als een must in tijden van drukte. De massage is ontwikkeld om de energiebanen te laten stromen, de spierspanningen op te lossen, het huidweefsel van het lichaam te verstevigen en om het lichaam weer in balans te brengen. Deze massage is rustgevend, bevordert de doorbloeding en de voedende kruiden olie heeft een ontspannende werking.

De ultieme ‘van top tot teen ervaring’. Biedt totale ontspanning en versteviging van de huid, dankzij de exclusieve ingrediënten die op uw huid zijn afgestemd en worden gebruikt tijdens de behandeling. Een op maat samengestelde facial gecombineerd met een ontspannende lichaamsmassage. U voelt zich als herboren.

NEK EN SCHOUDER MASSAGE

Bent u gestrest of erger, heeft u een burn-out dan heeft u een ontspannende massage nodig om weer even een rustpunt te vinden. U hoeft helemaal geen sporter te zijn om regelmatig een massage te ondergaan. De auto regelmatig een onderhoudsbeurt geven vinden we heel normaal. Waarom vergeten we ons zelf dan zo vaak? Deze spieren krijgen een oppepper en problemen met gewrichten worden aangepakt. Deze 20 minuten durende massage concentreert zich daarom vooral op het bovenste deel van de rug, de schouders en de nek.

Door middel van strijkingen en intensieve knedingen worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd.

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

De Thaise Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels. Dit zijn buideltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bevatten, met een helende werking. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. De massage met de warme en vochtige kruidenstempels bevordert de doorbloeding, activeert de stofwisseling, geeft verlichting aan vermoeide en stijve spieren, werkt aderwand verstevigend, maakt onderliggende blokkades vrij zodat de energie weer kan stromen, bevordert het afvoeren van afvalstoffen en heeft een reinigend effect op de organen. Naast ontspanning dient kruidenstempelmassage ook als hulp voor stressvolle momenten en wijst de weg naar innerlijke balans. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is.

BOEK NU UW AFSPRAAK

PRIJZEN

Nek en schoudermassage € 30,00

Aroma olie ontspanningsmassage - Rug € 35,00

Aroma olie ontspanningsmassage € 60,00

Kruidenstempel Massage* - Rug € 45,00

Kruidenstempel Massage* € 70,00 

* Bij de kruidenstempel massage mag u de gebruikte kruidenstempels na behandeling meenemen naar huis nemen.