Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN GEZICHT

Warme winter massage  Rug, nek & schouders € 45,-

Warme winter massage Voor & achterkant benen € 45,-

Magnesium massage Rug, nek & schouders € 45,-

Magnesium massage Voor & achterkant benen € 45,-
Magnesium massage Onderrug & achterkant benen € 45,-
Essential Hot Oil massage Rug, nek & schouders  € 45,-

Essential Hot Oil massage Voor & achterkant benen € 45,-
Thaise Kruidenstempel + ontspanning massage Rug  € 45,-
Thaise Kruidenstempel + ontspanning massage Nek, schouders & bovenarmen € 45,-
Thaise Kruidenstempel + ontspanning massage Lichaam (achterkant)  € 75,-
Thaise Kruidenstempel Facial  € 85,-

AFSPRAAK MAKEN

MASSAGES

Onze heerlijke massages geven je nog veel meer: het verlicht spierspanning, verlicht stress én het zuivert je lichaam. Elke behandeling heeft aandacht, een andere techniek en touch. 

Warme Winter massage
Heerlijke ontspannende relax massage met een winter mix van Forest walk aroma. Geeft een warme en behaaglijke sfeer tijdens de winter en met feestdagen. Deze behandeling is per zone te boeken. 

Essential Hot Oil massage

Heerlijke ontspannende relax massage met mix van etherische oliën. Je kunt met etherische olie ontzettend veel verschillende kanten op en de olie helemaal aanpassen aan het soort massage dat je wilt geven. Je kunt ontspannende massageolie maken of juist opwekkend, tegen spierpijn, tegen verkoudheid. Deze behandeling is per zone te boeken.

  • met warme massage olie
  • rustgevende massage
  • bevordert de doorbloeding

Magnesium massage
Verdubbelt het effect op mentale en spierspanning omdat ons huidorgaan de beste plek is waar dit heilzame mineraal kan worden opgenomen. Naast de ontspanning die ontstaat door het masseren, wordt magnesium door de huid (transdermaal) snel en effectief opgenomen. Eigenlijk is deze behandeling voor een ieder goed. Door de jaren heen is de hoeveelheid magnesium aanzienlijk lager geworden in onze voedingsmiddelen. Door verschillende externe factoren is de hoeveelheid magnesium veranderd, hierdoor komt het magnesium te kort in ons lichaam bij velen voor. 

Magnesium ontspant:

Het lichaamseigen magnesium komt via de huid direct in het interstitium. Daar is het op cellulair niveau vrijwel onmiddellijk actief wat een diepere ontspanning geeft.

Magnesium herstelt:

Magnesium helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt onmiddellijk, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht.

Magnesium ontzuurt:

Het magnesium zorgt voor versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de Ph waarde in het lichaam.


Thaise Kruidenstempel massage
Een Thaise kruidenstempelmassage is een massage met kruidenbuidels die verwarmd worden door middel van stoom. De technieken worden gecombineerd met de handen en de kruidenstempels, zodat het toch nog stevig genoeg is en ook super ontspannend door de warme kruidenstempels. 

Wat zijn kruidenstempels?

Kruidenstempels zijn katoenen buideltjes gevuld met diverse kruiden. Deze kruiden worden samengesteld aan de hand van eeuwenoude Oosterse recepten. Vaak wordt hieraan nog een essentiële olie toegevoegd, om een extra effect aan de massage te kunnen geven.

Wij werken met de volgende kruiden op het gezicht:

Citroen - Citroengras - Eucalyptus - Ylang Ylang - Gember - Geelwortel

Wij werken met de volgende kruiden op het lichaam:

Tamarinde - Citroengras - Kamfer - Geelwortel - Kafferlimoen - Acacia - Gember - Pandan - Patchouli. Ontspant stijve spieren door de pijn, spanning en kramp te verminderen.


Hoe werkt de bindweefselmassage voor het gezicht? (vanaf 2023)

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

Hoe snel zie je resultaat na de bindweefselmassage voor het gezicht?

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. We bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld zes tot acht behandelingen.

Resultaat:

– Strakkere, stevige huid

– Minder lijntjes en rimpels

– Stralende en jongere uitstraling

– Minder spanning in het gezicht

– Positief effect bij een slechte doorbloeding