MESO BTX ANTI-WRINKLES

AFSPRAAK MAKEN

GRATIS CONSULT 

BTX Anti-Wrinkles is een combinatie met hyaluronzuur met aminozuren en Argireline. Hyaluronzuur is bekend van het vullende en hydraterende effect dat het heeft op rimpels. Argireline wordt ook wel de natuurlijke botox genoemdArgireline is een alternatief voor het gebruik van Botuline Toxine. Argireline heeft een klinisch bewezen zelfde soort werking als Botox, echter zonder alle bijwerkingen en risico’s op schade aan de huid en gezichtsspieren en met een natuurlijk resultaat. Argireline blokkeert de neurotransmitters die zorgen voor de aanspanning van spieren, zonder de spieren volledig te verlammen. Deze volledige verlamming vindt wel plaats met Botox en kan een heel onnatuurlijke uitstraling geven (frozen look). De natuurlijke uitdrukking en beweging blijft behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de rimpel zich ontspannen. Dit veroorzaakt een significante vermindering van de diepte en grootte van de rimpel.

Zichtbaar resultaat

Het resultaat is meteen na de behandeling al zichtbaar, de klant ziet direct een vollere en meer stralende huid. De verdere verbetering zal tussen de 30 en 60 dagen verder zichtbaar worden en nog tot 3 maanden verder doorzetten. Het is dus geen tijdelijk effect of enkel een filler voor volume, maar een rijke cocktail aan zuivere en hoogwaardige aminozuren en hyaluronzuur. De stoffen zijn zo natuurlijk en huideigen dat ze meteen worden opgenomen en terecht komen in de gewenste proteïnestructuren zoals collageen en elastine. Dit zorgt voor meer volume en veerkracht in de huid.

Mesotherapie huidverstrakking
Mesotherapie voor en na botox

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we de BCN Arnica creme  aan. Deze creme is te koop bij Lanette. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Interval

Twee tot vier weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.

AFSPRAAK MAKEN

GRATIS CONSULT 

Inclusief after care massage

Tarieven

Meso BTX Anti Wrinkles Lachrimpels

€ 160,-

Meso BTX Anti Wrinkles Voorhoofdrimpels

€ 180,-

Kuur Tarieven

Termijnbetaling voor uw gewenste kuurpakket is mogelijk, wij lichten u graag in via een gratis consult.

Meso BTX Anti Wrinkles Lachrimpels - kuur 4x

€ 540,-

Meso BTX Anti Wrinkles Voorhoofdrimpels - kuur 4x

€ 600,-