BOEK NU

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 35 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

★ 50 plussers 10% korting 

PRIJZEN

Meso Filler 0,5 ml € 120,-

Meso Filler 1,0 ml € 200,-
Meso Filler 1,5 ml € 310,-
Nacontrole vanaf € 40,-
*evt bespuiting per 0,1 ml € 30,-


GRATIS IN DE BEHANDELING

LED Mesolicht Therapy
PRIJS - FILLER DAY ACTIE

(alleen op onderstaande dagen)

- 19 september 2020 VOL

- 12 december 2020

- 13 maart 2021


Meso Filler 1,0 ml € 150,-

prijs is excl. led mesolicht

MESO FILLER

Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. Ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels. Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om statische rimpels tegen te gaan.

RESULTAAT

Het resultaat bij 'n meso filler behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant van 4 tot 12 maanden aan. (Heel som kan je lichaam de hyaluron in zijn geheel gelijk al afbreken of gedeeltelijk afbreken) Wij werken met biologisch afbreekbaar hyaluron, de hyaluron wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze hyaluron zeer veilig middel zijn, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen om het half jaar voor een behandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men de beste resultaat als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is, zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat. 

LIP VOLUME

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lip vergroting momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lip lijnen) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn naar uw smaak. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren. 

RIMPELS & PLOOIEN
Een diepe neuslippenplooi kan een vermoeide, zorgelijke uitdrukking aan het gezicht geven. U kunt de vragen vanuit de omgeving waarschijnlijk al horen. Een neuslippenplooi wordt veroorzaakt doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering.

ZONES  (wij behandelen de volgende zone's)

Lipvolume - Liplijnen - Neusrimpelplooi - Marionettenlijnen - Neuslip plooi

VOORZORGSMAATREGEL

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NA DE BEHANDELING

Mogelijke risico’s van deze behandeling zijn onder andere: Allergische reactie, infectie, verharding of inkapseling van het materiaal, bloeduitstorting (blauwe plekken), tegenvallende cosmetische resultaten, plooien of lijnen en eventueel noodzakelijke vervolgbehandelingen. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze verdwijnen meestal spontaan binnen 2 tot 7 dagen na injectie

NAZORG

Bindweefselmassage en behandeling bij de tandarts, kaakchirurg of mondhygiënist is in de eerste 2 weken na de behandeling niet toegestaan. Scrubben, peelings, bindweefselmassage, warme douche, zonnebank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up en alcoholische dranken is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Eigen zone massage is na 12 uur weer toegestaan, wij raden dit ten aller tijden aan voor de beste resultaten. 

BELANGRIJK

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Vandaar dat wij geen meso filler plaatsen over eerder gezette fillers die elders geïnjecteerd zijn. Onze messo filler kan na gehele uitwerking geplaatst worden.