Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Meso Hair Therapy  € 140,-
Meso Hair Therapy + Antyage Led  € 160,-
Hair Filler Therapy  € 180,-
Hair Filler Therapy + Antyage Led  € 200,-

Bij deze behandelingen kan je een extra "mix & match"

behandeling bijboeken. Voor meer info klik hier

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK


Inhoud Meso Hair of Hair Filler

- Vervolg medisch dossier

- Meso Hair Therapy sessie

Interval

2 - 3 weken

Voor een optimaal resultaat

8 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen. 

MESO HAIR 

Meso Hair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Onze hair clinic streeft naar de beste zorg en persoonlijk advies. De enige Haar kliniek in Nederland, volledig gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, herstel haargroei en juiste verzorging gespecialiseerd in de van haren van de vrouw en man.

Wij zijn er voor haaruitval preventie, stimulering van de haarwortels en herstel van uw haargroei.


Het hoofdbestanddeel van Meso Hair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert, deze zijn nodig voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Lanette Medical Cosmetic Clinic  is gespecialiseerd in haar verbetering. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen.

Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald de vloeistof in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar zal zijn. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden. In 80-90% van de gevallen zien we een goede verbetering van de haar dikte en haar kwaliteit.

Meso Hair Therapy

Bij deze behandeling injecteren wij koper tripeptide-1, 2-octapeptide, oligopeptide-71, decapeptide-28, biotinoyl tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-3.

Hair Filler Therapy
Bij deze behandeling injecteren wij koper tripeptide-1, 2-octapeptide, oligopeptide-71, decapeptide-28, biotinoyl tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-3, hyaluronzuur,  3 vitamines en 2 minerale.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen styling product in je haar aanbrengen.

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Nazorg

Gedurende 24 uur geen gebruik maken van styling producten na een scalp behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht en styling producten. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.