MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Medisch & Cosmetisch Instituut

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Meso Hair € 140,-
Meso Hair incl Antyage LED  € 160,-

Meso Hair kuur man 6x € 780,-
Meso Hair kuur vrouw 8x € 960,-


WINTER ACTIE t/m 20-3

Meso Hair nu in winteractie € 100,-
Meso Hair incl Antyage LED nu in winteractie  € 120,-

De behandeling

- Meso Hair sessie

- extra optie: Antyage LED 

Duur behandeling

vanaf 20 minuten

Interval

2 - 4 weken

Voor een optimaal resultaat

6 – 8 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen. 

MESO HAIR 

Meso Hair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Onze hair clinic streeft naar de beste zorg en persoonlijk advies. De enige Haar kliniek in Nederland, volledig gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, herstel haargroei en juiste verzorging gespecialiseerd in de van haren van de vrouw en man.

Wij zijn er voor haaruitval preventie, stimulering van de haarwortels en herstel van uw haargroei.


Het hoofdbestanddeel van Meso Hair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert, deze zijn nodig voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Lanette Clinics is gespecialiseerd in haar verbetering. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen.

Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald de vloeistof in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar zal zijn. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden. In 80-90% van de gevallen zien we een goede verbetering van de haar dikte en haar kwaliteit.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen styling product in je haar aanbrengen.

Nazorg

Gedurende 24 uur geen gebruik maken van styling producten na een scalp behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht en styling producten. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.