MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Meso Hair Therapie € 150,-
Meso Hair Therapie kuur 6x € 700,-
Meso Hair Therapie kuur 8x € 900,-

extra optie: LED mesolicht € 10,-

WINTER ACTIE t/m 20-3

Meso Hair Therapie twv € 150,- prijs bij de winteractie € 100,-
MESO HAIR THERAPIE

Meso Hair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Onze hair clinic streeft naar de beste zorg en persoonlijk advies. De enige Haar kliniek in Nederland, volledig gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, herstel haargroei en juiste verzorging gespecialiseerd in de van haren van de vrouw en man.

Wij zijn er voor haaruitval preventie, stimulering van de haarwortels en herstel van uw haargroei.


Het hoofdbestanddeel van Meso Hair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert, deze zijn nodig voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Lanette Clinics is gespecialiseerd in haar verbetering. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen.

Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald de vloeistof in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar zal zijn. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden. In 80-90% van de gevallen zien we een goede verbetering van de haar dikte en haar kwaliteit.

VOOR DE BEHANDELING

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen styling product in je haar aanbrengen.

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 6 (man) tot 8(vrouw) behandelingen nodig met een interval van 2 tot 4 weken. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de hoofdhuid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

NAZORG

Gedurende 24 uur geen gebruik maken van styling producten na een scalp behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht en styling producten. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.

0