MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Meso Lipolyse Onderkin € 180,-
extra optie: LED mesolicht € 10,-

MESO LIPOLYSE

Lipolyse is de naam voor het laten wegsmelten van beperkte lokale vetkussentjes door het onderhuids inspuiten. Bij onderhuidse injecties veroorzaakt het een geleidelijke afname van de vetcellen. Wij injecteren alleen op de onderkin zone om op vet op te lossen.  Dit is perfect te combineren met de MesoLift kaaklijn Verstrakking.

Met een kleine naald van de mesogun wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetcel oplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 3 tot 4 behandelingen nodig. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 4 behandelingen nodig met een interval van 4 tot 6 weken.

VOORZORG

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings. 

CONTRA INDICATIES

Zwangerschap, borstvoeding, vrouwen die zwanger willen worden, diabetici (suikerziekte), auto-immuunziekten, bloedstollingsproblematiek. ernstige nieraandoeningen, collageen aandoeningen, ernstige allergieën, resistentie tegen insuline, chronische infecties, trombose, epilepsie, slechte wondgenezing, herpes, psoriasis, reeds aanwezige huidinfecties, kanker, hevige littekenvorming na eerdere operaties.

0