BOEK HIER UW AFSPAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN

Lipolyse onderkin € 160,-
Lipolyse 4 ml € 240,-

Lipolyse 6 ml € 320,-
extra optie: Led Mesolicht € 10,-


MESO LIPOLYSE

Lipolyse is de naam voor het laten wegsmelten van beperkte lokale vetkussentjes door het onderhuids inspuiten. Bij onderhuidse injecties veroorzaakt het een geleidelijke afname van de vetcellen.

Ideale indicaties zijn kleine vet opstapelingen die met dieet of sporten niet verdwijnen. Vaak behandelde gebied is de onderkin. Op het lichaam kan de lipolyse worden toegepast voor de maagstreek, buikzone, love handels, broekrand, heupen en achterkant bovenarmen.

Met een kleine naald van de mesogun wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetceloplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 2 tot 4 behandelingen nodig. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

Het resultaat is blijvend mits men hetzelfde lichaamsgewicht behoudt. Bij een klein percentage patiënten (ongeveer 5 % ) heeft lipolyse nauwelijks of geen resultaat. Mogelijks staat dit in verband met de plaatselijke doorbloeding en de structuur van het vetweefsel.

ZONES - GEMIDDELDE BENODIGDHEDEN

2 ml: onderkin 

4 ml: achterzijde bovenarmen - buikzone - maagstreek - love handels - broekrand - love handels

6 ml: buikzone - maagstreek - love handles - broekrand - heupen - love handels - rijbroek 

VOORZORGSMAATREGEL

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NA DE BEHANDELING
Direct na de behandeling is het behandelde gebied wat rood en gezwollen. Het voelt ook wat beurs aan en soms ontstaan er op de plaats van de prikjes blauwe plekjes. Soms gaat het behandelde gebied ook jeuken. Roodheid, beurs gevoel, blauwe plekjes en jeuk verdwijnen na enkele dagen. De zwelling kan een week tot tien dagen aanhouden. Daarna ziet men nog geen enkel resultaat. De vetcellen verdwijnen immers heel langzaam over het verloop van drie tot vier maanden. Pas na die tijd ziet men dus het eindresultaat. Eventueel moet de behandeling worden herhaald om tot een optimaal resultaat te leiden.

INTERVAL
8 tot 16 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Wij adviseren een kuurvorm van 3 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van body lotion tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna, chloorhoudend zwembad, massage en niet sporten. 

CONTRA INDICATIES

Bij allergie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode.