Daarom LANETTE Medical Esthetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN

Meso Lipolyse Onderkin  € 200,-


AFSPRAAK MAKEN


De behandeling

- Vervolg medisch dossier
- Meso Lipolyse sessie

- Aanbrengen en zone massage met herstelde crème

Interval

4 - 6 weken

Voor een optimaal resultaat

4 – 8 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. Dit kan dus per persoon en per huidtype verschillen.

MESO LIPOLYSE

Lipolyse is de naam voor het laten wegsmelten van beperkte lokale vetkussentjes door het onderhuids inspuiten. Bij onderhuidse injecties veroorzaakt het een geleidelijke afname van de vetcellen. Wij injecteren alleen op de onderkin zone om op vet op te lossen.  

Met een kleine naald van de mesogun wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetcel oplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 3 tot 4 behandelingen nodig. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Contra Indicaties

Zwangerschap, borstvoeding, vrouwen die zwanger willen worden, diabetici (suikerziekte), auto-immuunziekten, bloedstollingsproblematiek. ernstige nieraandoeningen, collageen aandoeningen, ernstige allergieën, resistentie tegen insuline, chronische infecties, trombose, epilepsie, slechte wondgenezing, herpes, psoriasis, reeds aanwezige huidinfecties, kanker, hevige littekenvorming na eerdere operaties.