BOEK HIER UW AFSPAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN
Voorhoofd rimpels € 160,-
Kaaklijn verstrakking € 160,-

extra optie: Led Mesolicht € 10,-

MESO SKIN THIGHTENING

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende kleine lijntjes in de huid. Iedere vrouw of man stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt, hui in uw gezicht wordt helaas slapper. Met MesoLift is het eenvoudig te verhelpen. Huid wordt strakker door het injecteren van speciale peptides. (eiwitten)

Meso Lift is voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. De peptides zijn biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpel filler of botox. Bij het injecteren maakt we gebruik peptieds, vitamine- en mineralencomplex cocktail dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.

Onze Master Advanced Meso Specialist spuit de vloeistof voorzichtig onder de huid. Na afloop van de behandeling kunt u uw bezigheden direct weer hervatten. Na de behandeling koelen we het gebied met kompressen om de zwelling tegen te gaan.

VOORHOOFD RIMPELS

Naast hormonale veranderingen en erfelijkheid zijn er nog een aantal externe factoren die invloed hebben op de rimpels op je voorhoofd. Rimpels vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Onderdeel van het huidverouderingsproces zijn in het kleine voorhoofd rimpels.

Een frisse uitstraling zonder een vermoeide blik is wat in de dagelijkse praktijk belangrijk vinden en dan is een simpel prikje een doeltreffende oplossing voor een lichte voorhoofd rimpels. Speciale behandeling voor cliënten die geen botox behandeling of andere spierverslappers wensen, maar voor een natuurlijke optie gaan.

KAAKLIJN VERSTRAKKING

Naarmate we ouder worden, verslapt niet alleen onze huid, ook de botstructuur verandert. En dat heeft zijn uitwerking op de kaaklijn. De wangen zakken wat uit

en het gezicht verliest zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm. Een injectable behandeling kan dit goed oplossen. Door een peptide in te spuiten, kunnen we uw kaaklijn verstevigen en verstrakken en de contouren herstellen. 

VOORDELEN MESO LIFT

- natuurlijk en duurzaam resultaat

- onmiddellijke hydratatie in de huid

- bevordering van de vorming van collageen

- puurste peptides 100 % biologisch afbreekbaar

- peptides van de beste kwaliteit van extra verstrakking

VOORZORGSMAATREGEL

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

INTERVAL

2 tot 4 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Er kan altijd worden volstaan met een behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 2 tot 4 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Wij adviseren een kuurvorm van 3 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.