MESO SKIN TIGHTENING 

AFSPRAAK MAKEN

MesoLift is een natuurlijke verstrakking voor je gezicht zonder een facelift operatie. Je voorhoofd, jukbeenderen en kaaklijn bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Het is een feit dat mensen met een mooie gezicht vaak aantrekkelijker gevonden worden dan mensen die dat niet hebben. Door het verslappen van de kaaklijn vervagen de namelijk de contouren van je gezicht en zie je er vaak ouder uit dan je werkelijk bent. MesoLift is de oplossingen.

De meest voorkomende oorzaak is het natuurlijke verouderingsproces, de boosdoener van veel cosmetische problemen. Daar ontkomt niemand aan, al heeft de één er eerder last van dan de ander. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen in de huid af en slinkt het kaakbeen. Het gevolg daarvan is dat de huid te ruim wordt en enigszins gaat hangen.  

Mesolift Anti-Aging Voorhoofdrimpels
Is een goed alternatief voor wie botox overweegt maar niet het volledige scala aan gelaatsuitdrukkingen wil verliezen en/of geen fan is van het idee een toxische stof te laten injecteren. Je kunt dus zeggen dat mesolift voorhoofdrimpels de natuurlijke botox is. Wij werken met het natuurlijk middel argireline. In tegenstelling tot botox legt Argireline de spieren niet helemaal lam, maar zorgt het wel voor een afgezwakte, zachtere mimiek en ontspanning van bestaande lijntjes en rimpels. 

Mesolift Verstrakking Kaaklijn
Is voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn. De peptides zijn biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpel filler of botox. Bij het injecteren maakt we gebruik peptieds, vitamine- en mineralencomplex cocktail dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Is deze behandeling alleen geschikt voor vrouwen? Absoluut niet. Net als vrouwen, kunnen mannen ook last krijgen van een vervaagde kaaklijn. Dat is voor mannen net zo vervelend als voor vrouwen. Steeds vaker wordt dan ook gekozen voor de strakkere kaaklijn man behandeling met prachtige resultaten.

Mesolift Verstrakking Bovenarm achterkant
Is voor iets loszittende huid die worden verstrakt door het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn. De peptides zijn biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met afslankinjecties. Bij het injecteren maakt we gebruik peptieds, vitamine- en mineralencomplex cocktail dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Is deze behandeling alleen geschikt voor vrouwen? Absoluut niet. Net als vrouwen, kunnen mannen ook last krijgen van een huid verslapping. Dat is voor mannen net zo vervelend als voor vrouwen. 

Voordelen 

- natuurlijk en duurzaam resultaat

- onmiddellijke hydratatie in de huid

- bevordering van de vorming van collageen

- puurste peptides 100 % biologisch afbreekbaar

- peptides van de beste kwaliteit van extra verstrakking

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Daarnaast raden we het homeopathische ‘Arnica’ aan. Drogisten en apotheken verkopen dit in druppel- crème- en pil vorm. Dit helpt om blauwe plekjes te voorkomen & verminderen. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings. 

Interval:  2 tot 4 weken

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

MESO SKIN TIGHTENING KAAKLIJN

Tarief  € 180,-

MESO SKIN TIGHTENING KAAKLIJN - kuur 2x

Tarief  € 340,-

MESO SKIN TIGHTENING KAAKLIJN - kuur 3x

Tarief  € 480,-

MESO SKIN TIGHTENING KAAKLIJN - kuur 4x

Tarief  € 600,-

MESO SKIN TIGHTENING ACHTER BOVENARM

Tarief  € 180,-

MESO SKIN TIGHTENING ACHTER BOVENARM - kuur 2x

Tarief  € 340,-

MESO SKIN TIGHTENING ACHTER BOVENARM - kuur 3x

Tarief  € 480,-

MESO SKIN TIGHTENING ACHTER BOVENARM - kuur 4x

Tarief  € 600,-

OVERIGE ZONES - PRIJS OP AANVRAAG

+OPTIE  Antyage Led Therapy

Tarief  € 20,-

+OPTIE  Refreshing Facial (alleen bij kaaklijn)

Tarief  € 40,-

INTAKE CONSULT

AFSPRAAK MAKEN

CONSULT - in het geval van een behandeling worden consultkosten niet berekend

Tarief  € 40,-