MAAK HIER UW AFSPRAAK

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 38 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


PRIJZEN
Mesolift Frons + Voorhoofd  € 160,-
Mesolift Wangen + Jukbeenderen  € 180,-
Mesolift Kaaklijnen  € 180,-
extra optie: LED mesolicht € 10,-

MESOLIFT 

MesoLift is een natuurlijke verstrakking voor je gezicht zonder een facelift operatie. Je voorhoofd, wangen en kaaklijn bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Het is een feit dat mensen met een mooie gezicht vaak aantrekkelijker gevonden worden dan mensen die dat niet hebben. Door het verslappen van de kaaklijn vervagen de namelijk de contouren van je gezicht en zie je er vaak ouder uit dan je werkelijk bent. MesoLift is de oplossingen.

Er zijn diverse oorzaken voor het verslappen van de kaaklijn. De meest voorkomende oorzaak is het natuurlijke verouderingsproces, de boosdoener van veel cosmetische problemen. Daar ontkomt niemand aan, al heeft de één er eerder last van dan de ander. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen in de huid af en slinkt het kaakbeen. Het gevolg daarvan is dat de huid te ruim wordt en enigszins gaat hangen.  

Meso Lift is voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn. De peptides zijn biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpel filler of botox. Bij het injecteren maakt we gebruik peptieds, vitamine- en mineralencomplex cocktail dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.

Is deze behandeling alleen geschikt voor vrouwen? Absoluut niet. Net als vrouwen, kunnen mannen ook last krijgen van een vervaagde kaaklijn. Dat is voor mannen net zo vervelend als voor vrouwen. Steeds vaker wordt dan ook gekozen voor de strakkere kaaklijn man behandeling met prachtige resultaten.

VOORDELEN 

- natuurlijk en duurzaam resultaat

- onmiddellijke hydratatie in de huid

- bevordering van de vorming van collageen

- puurste peptides 100 % biologisch afbreekbaar

- peptides van de beste kwaliteit van extra verstrakking

RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat zijn 3 behandelingen nodig met een interval van 2 tot 4 weken.

VOORZORG

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings. 

0