MESOLUX ULTRASOUND 

Huidverbetering, het creëren van een mooie huid is ons doel. Een gezonde mooie huid is een belangrijk element van onze schoonheid. Een gezonde huid straalt, is stevig en vol, mooi gehydrateerd en glad met een gelijkmatige teint. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan invloeden van buiten en binnen die veroudering kunnen veroorzaken. Recent onderzoek geeft aan dat de leeftijd van een persoon zoals die wordt gezien door anderen niet enkel door lijnen en rimpels maar vooral ook door de kwaliteit van hun huid wordt bepaald.

De behandelingen in onze kliniek zijn er op gericht de kwaliteit van de huid te verbeteren en de vroegtijdige veroudering te voorkomen. Wij bieden diverse hightech treatments aan. Voor 100% gericht op het optimaliseren van uw huidconditie en het verbeteren van uw uitstraling. De bijzondere combinatie van de nieuwste technieken en gepatenteerde producten geven revolutionaire resultaten. 

De ouder wordende huid verliest collageen en elastine; en daarmee automatisch elasticiteit en vitaliteit. De Ultrasoun Facial, ook wel ‘No Needle Mesotherapy’ genoemd, is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert en de strijd aangaat met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. Werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpeltjes van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De resultaten zijn verbluffend

We brengen grote hoeveelheden meso-werkzame stoffen in de dieper gelegen huidlagen in (ongeveer 3 keer zoveel als bij cosmetische injecties). Hier komen geen naalden aan te pas. Onze huid bevat huid eigen ingrediënten die vol zitten met belangrijke vitamines en mineralen. Tijdens de mesotherapie-behandeling worden deze huid eigen stoffen in gemasseerd . Zo kan de huid weer jong, strak en gezond aanvoelen. 

Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling.

Interval: 1 week

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

AFSPRAAK MAKEN

Inhoud Mesolux Ultrasound + Penseelmassage met Etherische oliën

- Verwijderen make-up resten

- Reiniging met delicate cleansing milk

- Dieptereiniging scrub exfoliant

- Mesolux Ultrasound module inclusief ampullen

- Penseelmassage met Etherische olie

- Dagverzorging afgestemd op jouw huidtype

- Skin bescherming SPF50

Inhoud Mesolux Ultrasound Facial Deluxe

- Verwijderen make-up resten

- Reiniging met delicate cleansing milk

- Dieptereiniging scrub exfoliant

- Mesolux Ultrasound module inclusief ampullen
- Collageen Masker
- Dagverzorging afgestemd op jouw huidtype

- Skin bescherming SPF50

Inhoud Mesolux Ultrasound Basic

- Oppervlakte reiniging

- Mesolux Ultrasound module inclusief ampullen

- Dagverzorging afgestemd op jouw huidtype

- Skin bescherming SPF50

PRIJZEN

Mesolux Ultrasound  + Penseelmassage met Etherische oliën € 150,-

Mesolux Ultrasound Facial X-Clusive  € 150,-
Mesolux Ultrasound Basic Gezicht  € 120,-
+OPTIE Antyage LED Therapy € 20,-

Daarom LANETTE Aesthetic Skin Clinics

★ Meer dan 40 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan


AFSPRAAK MAKEN